Vajon hogyan lehet udvari játékokat szerezni egy óvoda számára? Van valami pályázat? Szerintetek adományozna ilyen játékokat például egy játéknagyker?
Ez nem teljesen a kérdésedre a válasz, de én anyukaként szoktam itt vásárolni, és egyszer-kétszer láttam nyereményjátékot, pályázatot óvodák, bölcsödék számára ezen az oldalon
Legkönnyebb úgy ha a szülők segítenek. Akár úgy hogy van köztük pár asztalos és ők meg tudják csinálni, a többi szülő pedig ott segít ahol tud.
Ez összefogás és akarás kérdése.
Vagy: szerveztek valami bált, vagy adományt gyűjtetetek a szülőktől, vagy börzét tartatok az oviban és a bevételt a játékokra fordítjátok.
Sok lehetőség van.
A nagykereket hiába keresed meg, ők miért adnának ingyen játékot? Mi ebben az üzlet nekik?
Az egyik válaszolónak mondom, hogy ma már nem úgy van mint régen, hogy a barkácsolni tudó szülők megépíthetik a mászókát! Bár úgy lenne!
Csak EU komfort gyermekjátékokat lehet beépíteni, műbizonylattal rendelkező cégektől rendelhetik meg, és évente felül kell vizsgáltatni. Ha ez nem történik meg, akkor el kell bontani! Ez az épített játékokra vonatkozik, a kisautót, vödröt, lapátot nem tudom.
Amúgy minden óvodának van egy alapítványa, pont erre a célra, erről osztogatnak mindig papírt az adózás idejében, kérik hogy a szülők az adójuk 1 %-át ajánlják fel. Ebből szokták megvenni a játékokat, stb.
15.13-nak üzenem!
Én vagyok akinek írtál.
Saját tapasztalatom írtam le. Nálunk működött az oviban is és működik az iskolában is!
Asztalos apukákkal és sok aktív-kreatív szülővel bármit meg lehet csinálni, még eu komformos játszóteret is.
Nálunk ebből nem volt gond.
Senki nem akarja elbontatni, inkább csodájára járnak mert a legszebb iskolai játszótér a városban.
Az iskolában is nagy összefogás volt hogy az alsósoknak kis játszóparadicsomot varázsoljunk. Csúzsdával, hintával, mászókával, kis házzal, udvari tanodával, stb.-vel. voltak asztalos apukák, volt akinek tüzéptelepe van stb. stb., füvesítettünk és fákat is ültettünk. Sikerült és gyönyörű.
Jövőre jön a nagyudvar, ami a felsősöké. Azt még nem tudjuk oda milyen játékokat tegyünk, azt majd a gyerekek megszavazzák. De összefoggással azt is kivitelezzük.
És valóban lehet hogy sok helyen kiveszett már a szülői összetartás, de szerencsére nálunk még nem!
Nincs vele semmi probléma!
Akár szabályos akár nem, gyönyörű igényesen kidolgozott az összes játék. Egyetlen csavar sincs benne meglazulva.
Pedig már évek óta használják a 4 alsós évfolyamból a gyerekek, 8 osztályból.
Folymatosan ellenőrik a játékokat a gondnokok, és soha nem volt még gond.
Egyébként hivatalos átadása volt a udvarnak, ahol itt volt a pogármesterünk is.
Én inkább annak örülök hogy nálunk ilyen környezetben tölthetik el a szüneteket és ebéd után az időt a gyerekek, minthogy egy sivár kavicsos udvaron nézegessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!