Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A környékbeli anyukákkal...

A környékbeli anyukákkal beszélgettem, egyikük megjegyezte, hogy igaz az én kisfiam speciális iskolába fog járni, mert hiperaktív, hozzátette jól ismeri az ilyen gyerekeket, teljességgel kezelhetetlenek, mit lehet reagálni erre?

Figyelt kérdés

Valójában egy kicsit figyelemzavaros,mozgékonyabb,de nagyon okos,egy -egy feladathelyzetben noszogatni kell,mert könnyen eltéríthető a figyelme,de aztán mindent megcsinál az iskolaelőkészítőben nagyon dícsérik,szó sem volt speciális iskoláról.

Ledöbbentem a sok szemtanú előtt nekem szegezett kérdésektől,következtetésektől,gondolom hallottak valamit,de hogy ebből ezt vonják le :-O .

2012. márc. 28. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, és a 7-esre válaszolónak: az hogy ne hagyja magát persze nem azt jelenti hogy borítsa rá az asztalt. A barátnőm ugyanis éppen hasonló cipőben jár: próbált együttműködni, tisztázni a dolgokat, beszélgetni, de hiába. Úgy tűnik, némelyeknek "jó móka" valakit kipécézni és folyton belerúgni. Az anyukák többsége meg persze a főszószólókhoz húz. Most már úgy eldurvult a helyzet, hogy névtelen levelek mennek a vezetőnek a szülők nevében, hogy küldjék el speciális intézménybe a gyereket, na és persze mindenért de mindenért ő a hibás, más sosem. A barátnőm is gondolkodott váltáson, de ez a körülmények miatt nem lehetséges. A "védd meg magad" alatt azt értem, hogy nagyon határozottan ( nem bunkón) le kell szerelni az ilyeneket, mert ha azt látják hogy veled ezt meg lehet tenni, akkor sajnos nagy valószínűséggel meg is teszik. És hát ki más állna ki a gyermeke mellett, ha igazságtalanság éri, mint maga a szülő?
2012. márc. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!