Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bukfenctál - szerintetek jó...

Bukfenctál - szerintetek jó lehet, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nem mindennapi étkezéshez, mert ott nem akarom ilyenhez szoktatni, de babakocsiba kölesgolyóhoz, vagy útra autóba praktikus lehet?

[link]

[link]

2012. márc. 28. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs, de mikor a reklámot láttam, tetszett. Ha tényleg ilyen jól működik, akkor persze, hogy praktikus. Ilyen apróságokat nem mindig ülve eszik a gyerek, séta közben is lehet, vagy kocsiban.
2012. márc. 28. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nejünk van ilyen tál. Nagyon praktikus, de én mellette azért hagyományos müanyag tálból is etetem. A bukfenctálból általában "nasit" kap, (darabolt almát, háztartási kekszet). Szerintem ha felváltva használod nem okozhat gondot.
2012. márc. 28. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is most rendeltem, jövő héten hozzuk el, akkor már tapasztalatot is tudok irni. Nekem is nagyon tetszik, lányom igen hebrencs, könnyen borulnak körülötte a dolgok :)
2012. márc. 29. 10:52
 4/6 anonim válasza:
Ez egy igazi baromság. Egyrészt semmi sem fér bele, csak egy fél marék valami, másrészt meg simán ki is borul. Harmadrészt meg szeretném jelezni, hogy nem BPA mentes műanyagból készül, úgyhogy nem is egészséges ételt tenni bele. Megnéztem, a dobozán a forgalmazó fel is tünteti, hogy élelmiszert nem szabad benne tárolni!!! Ott van a dobozon! A másik, hogy kb. 1500 Ft körül meg lehet vásárolni, nem pedig 2500-3000 Ft-ért. Én is tudok egy csomó helyet a neten is, de nem írhatom ide, mert letilt a tuskó admin, hogy reklámozok. Keress rá a google-ban! te magad: Gyro bowl, bukfenctál, kiboríthatatlan gyerektél, stb...
2012. máj. 29. 08:02
 5/6 anonim válasza:

Amerikai a cucc, Gyro Bowl az eredeti neve, a bukfenctál a magyar utánzat. Az eredeti termék tökéletesen működik, tényleg tudja, amit a reklám, de én itt vettem és nem annyiért. Az AnuszBrigád eredeti ára ismét kamu:

[link]

2012. aug. 10. 17:51
 6/6 anonim válasza:
0%
Tényleg, komolyan köles golyóval eteted? Mi vagy te, mostoha? Miért nem adsz neki normális ételt? Én tuti állami gondozásba adnám magamat a gyereked helyében...
2012. aug. 14. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!