Az óvónéniknek higyjek vagy a gyereknek?
MINDIG a gyereknek higgy!
Ilyen történettel végső kétségbe esésében fordul Hozzád, mert a oviban már nem kap segítséget. Az udvaron valószínűleg legeltetik őket, és nem figyelnek rájuk. Bármilyen élénk fantáziájú egy gyerek, tudja, hogy a meséinek súlya van, és szerintem ha esetleg ki is színezi a történetet, amit kétlek, biztos van alapja. Az óvónővel kell beszélni, ami általában haszontalan, mert mindent tagadnak, nem fogja beismerni, hogy nem kellően figyelnek a gyerkőcökre, ha nem értetek szót, akkor ovivezető, bár neki hivatalból is meg kell védeni a dolgozóját. És egy szabály, amit már ln is tapasztaltam: Egy óvónőnek mindig igaza van, csak a szülő fújja fel a dolgot.
Nem olvastam el a fórumot, de azt tanácsolom, ÁLLJ KI A GYERMEKEDÉRT, MERT, ezt csak Te teheted meg!
Sok sikert, és kívánom, hogy rendeződjön az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!