Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Együtt alvásrol kérdés?

Együtt alvásrol kérdés?

Figyelt kérdés
Jómagam a kislányommal alszok aki 18-19 hós lesz és érdeklödnék hogyha már nem lesz beteg nehezen fog menni az hogy mostmár ne velem aludjon? tippeket praktikákat kérnék hogy tegyem meg (mert ez inkább nekem rosszabb mint neki) sajat szobájába van sajat ágyába de én is ott alszok sajnos
2012. márc. 23. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez most csak átmeneti állapot, vagy igen régóta beteg.

NO mindenesetre lehet, hogy rászokik, hogy veled jobb, mint egyedül. Ha ez lesz, akkor azt tudod megpróbálni, hogy elaltatod, és utána mégy a te helyedre.

És abba is gondolj bele, hgy valóban rossz e ez neked.

Én azon vettem magam észre, hogy kínnak éreztem az altatást tartott vagy egy órát, mert mentem volna már pihenni, és ahelyett, hgoy ez idő alatt is pihentem volna, idegeltem magam, hogy még mindig feladatom van altatni. De egy szép napon ezt szépen megbeszéltem magammal, hogy micsoda butaság tőlem, és milyen hamar lehet, hogy eljön, hogy már ő maga tol el magától, és onnantól kezdve nem problémáztam, hanem élveztem az altatást is.

2012. márc. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!