Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden ágytiszta kisgyerek...

Minden ágytiszta kisgyerek felkel éjjel pisilni?

Figyelt kérdés

Az első időszakra gondolok, vagy van olyan gyerek, aki már az elejétől kezdve átalussza az éjszakát anélkül hogy pisilt volna éjjel?

Nektek mennyiszer kel éjszaka általában, és változott-e (ritkult-e) a kezdetek óta?

2012. márc. 22. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Én gyerekem fel szokott kelni pisilni, általában egyszer (éjfél körül -- előtte este 8-fél 9 között pisil utoljára), utána már bírja simán reggelig.

Néha előfordul, hogy még hajnalban is kell neki pisilni.

Ez mindig is így volt, amióta ágytiszta (kb fél éve).

Barátnőm kisfia amióta ágytiszta, ő simán kibírja este 9-től reggel 7-ig.

2012. márc. 22. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
3 gyerekemből egy sem kelt éjjel pisilni, kivéve, ha valami miatt este többet ittak. Este 8-tól reggel 1/2 6 - 6-ig alszanak.
2012. márc. 22. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom sosem kel fel éjjel pisilni. Amióta ágytiszta megszüntettük az esti tej ivást. 6 után már csak vizet kap. (ebből nem csúszik annyi le estére, csak pár korty. )
2012. márc. 22. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:

2,5 éves a fiam.nem kel fel éjszaka pisilni.pisil közvetlenül lefekvés előtt este nyolckor,aztán legközelebb ébredés után 6-7 között.

2 hónapja szobatiszta

2012. márc. 22. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam nem kel fel. Kibírja reggelig.
2012. márc. 22. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nem kel fel, sőt van hogy csak délelőtt 10-kor megy el pisilni.
2012. márc. 22. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam sem kel fel éjjel.
2012. márc. 22. 21:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Ezek szerint sok olyan gyerek van, aki nem kel fel.

2012. márc. 23. 08:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert a szüleim, anyósom, párom véleménye, hogy fel kell keljen, az a természetes, mert ők is mindig pisilnek éjjel. Én meg úgy gondolom, hogy miért kéne, én soha nem pisilek éjszaka, gyerekkorom óta.
2012. márc. 23. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak. Az egyik majdnem mindig fölkel egyszer pisilni, a másik szinte sosem.
2012. márc. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!