Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Giraffe Clubos autósülésünk...

Giraffe Clubos autósülésünk van, hogy lehet a pántot tágitani?

Figyelt kérdés
kisfiam magas, 14,5 kilo 20 honaposan, ugy érzem szük már mikor bekapcsolom, de a vállánál nem tudom hogy kell állitani. vagy ezt nem is lehet?
2012. márc. 19. 12:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Valahogy csak lehet, eleve, mindig állitani kell őket, amikor vékonyabb ruhában rakod be, vagy ha újra kabátban stb. Nem? Én minden alkalommal beállitom az adott ruházathoz. Tegnap pólóban ült be a kocsiba, előtte pár nappal viszont pufi mellényben. Nagyon nem mindegy. És ha nincs jól beállitva, akkor nem ér semmit egy balesetnél! Keress egy fotót, milyened van, hátha tud vki segiteni. Nekem Römer van, azon alul kell benyomni a pücköt, és úgy lehet húzni egyszerre a pántokat.
2012. márc. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!