Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 autósülésünk és 2 autónk...

1 autósülésünk és 2 autónk van, vegyünk még egy autósülést?

Figyelt kérdés
A férjem kocsiját használjuk ha együtt megyünk valahová, az enyémet pedig ha csak a gyerek meg én megyünk. Amíg a kicsit autósülés volt, egyszerűbb volt a helyzet, de most, hogy megvettük a 9-25kg-osat, szegény férjem teljesen befrusztrálódik, amikor a 3 ajtós suzuki és a nem sokkal nagyobb seat között ingázik az üléssel... van/volt valaki hasonló helyzetben?? Vegyünk még egy ülést, hogy mindkét kocsiban legyen? (használtan is 15-20 ezer ami jó)
2010. okt. 27. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Àtrakjátok.1 perc az egész.Ha megtehetitek akkor meg vegyetek még1 et.
2010. okt. 27. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ha megtehetitek akkor vegyetek még egyet, főleg mert bármikor történik olyan hogy a férjed viszi az autót neked meg menni kell valahová. Én vennék még egyet ha ki tudnám adni érte a pénzt, ha meg nem akkor marad a a csere bere. Egyébként már elég jókat lehet akciósan venni, nem kell 50e forintot kiadni egy gyerekülésért, tizenpárezerért jó minőségűt lehet venni.
2010. okt. 27. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Mi nem vettünk, hanem úgy döntöttünk, hogy a nagyobb autóba veszünk ülést, az lett az együtt-menős autó, és az marad itthon nekem hétköznapokon ha csak ketten megyünk a kisfiammal.

Amúgy nekünk nem 1 perc ki és berakni, hanem egy gyötrelem... Úgyhogy erről könnyen lemondtunk.

2010. okt. 27. 13:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajna nem 1 perc, mert a suzuki 3 ajtós és alig lehet hozzáférni hátul... Ha könnyen menne, mint az előzővel, akkor nem lenne gond.
2010. okt. 27. 13:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen, gyötrelem...

Nálunk sajna az 1 autóban marad verzió kizárt, mert a férjem finoman szólva is utálja a suzukit... :-(

2010. okt. 27. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
13.58-as vagyok: nálunk pont egy Suzuki jutott a férjemnek! :-))) Ez van, ezt kell szeretni... :-))
2010. okt. 27. 14:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Talán cseréljétek le az autósülést egy könnyűre.

Nekünk nincs autónk, de mivel nagyszülők vagy barátok el-elvisznek minket valahova, ezért kellett az ülés. Pille könnyű és kicsi, csak be kell helyezni, és az autó saját biztonsági övével "kötődik be" a gyerek, 10 másodperc alatt berakom én is, ha kell.

(Bevallom kicsit irigyellek, hogy ez a "problémád", nekünk nem futja autóra...)

2010. okt. 27. 14:07
 8/14 A kérdező kommentje:
:-)
2010. okt. 27. 14:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is 2 autónk van, tény, hogy mindkettő 5 ajtós. A gyerekülést én is szoktam áttenni egyikből a másikba, eddig nem volt vele problémám.

Viszont ha ennyire xar átrakni a 3 ajtósba, akkor vegyetek abba egy használt ülést, ami benne maradhat állandóra.

2010. okt. 27. 14:09
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem a súlyával van gond, hanem a macerás ki- és beszereléssel.

Igen, tudom, hogy ez 'irigyelnivaló' probléma. Már házasságkötésünk előtt megvoltak a kocsik... nem olyan újak :-)

2010. okt. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!