1 autósülésünk és 2 autónk van, vegyünk még egy autósülést?
Mi nem vettünk, hanem úgy döntöttünk, hogy a nagyobb autóba veszünk ülést, az lett az együtt-menős autó, és az marad itthon nekem hétköznapokon ha csak ketten megyünk a kisfiammal.
Amúgy nekünk nem 1 perc ki és berakni, hanem egy gyötrelem... Úgyhogy erről könnyen lemondtunk.
Igen, gyötrelem...
Nálunk sajna az 1 autóban marad verzió kizárt, mert a férjem finoman szólva is utálja a suzukit... :-(
Talán cseréljétek le az autósülést egy könnyűre.
Nekünk nincs autónk, de mivel nagyszülők vagy barátok el-elvisznek minket valahova, ezért kellett az ülés. Pille könnyű és kicsi, csak be kell helyezni, és az autó saját biztonsági övével "kötődik be" a gyerek, 10 másodperc alatt berakom én is, ha kell.
(Bevallom kicsit irigyellek, hogy ez a "problémád", nekünk nem futja autóra...)
Nekünk is 2 autónk van, tény, hogy mindkettő 5 ajtós. A gyerekülést én is szoktam áttenni egyikből a másikba, eddig nem volt vele problémám.
Viszont ha ennyire xar átrakni a 3 ajtósba, akkor vegyetek abba egy használt ülést, ami benne maradhat állandóra.
Nem a súlyával van gond, hanem a macerás ki- és beszereléssel.
Igen, tudom, hogy ez 'irigyelnivaló' probléma. Már házasságkötésünk előtt megvoltak a kocsik... nem olyan újak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!