Létezik olyan autósiskola ahova a gyakorlatra esetleg elvihetném a lányom (1éves) gyakorlati vezetésre? Autósülésünk van. Melyik autósiskola ad kedvezményt gyeses kismamának?
Nem jó ötlet, a gyerekedre figyelnél, mikor még vezetni sem tudsz.
Én tudok vezetni, de nagyon kell koncentrálni, hogy vezetés is és a két gyerek hátul. Főleg Budapest.
Inkább passzold le a babádat, amíg vezetni tanulsz.
De szerintem sem engedik meg, tök felelőtlenség.
Találtam egyet tegnap,de ők a DunaPlázánal tanitanak. Az meg nekem kissé messze van.(1 megállónyira,5perc gyalog lakunk a Zách utcai tanpályától.)
Ez a delfinjogsi.hu iskolája..
Az a baj,hogy félek hogy nem lenne el azalatt a másfél óra alatt amig én vezetek. Na ha nincs ilyen akkor majd kipróbálom egyik nap,kimegyek sétálni mondjuk másfél órára nélküle,apával elmegy ő sétálni.. S kiderül..
Egyébként ad valamelyik iskola kedvezményt h gyesen vagyok?
A muszáj nagy úr, meg fogja szokni, hogy néha nélküled van.
Határozottan rossz ötletnek tartom, hogy így tanulj vezetni. És ha sír, mit csinálsz? Félreállsz a forgalomban? Még a kormányt sem bírod tekerni, de a cumit dugdosod a szájába? Nem tudsz hozzá beszélni sem, mert annyira fogsz koncentrálni a vezetésre... vagy fordítva, annyira a gyerekeddel fogsz foglalkozni, hogy az életben
nem tanulsz meg vezetni.
Néha-néha belefér 1-1 óra, nna de mindig??
De ez csak az én véleményem persze (3.voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!