Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 4,5 hónapos 8 kg, 0-13...

Babám 4,5 hónapos 8 kg, 0-13 kg-os autósülésünk/hordozónk van. De elég picinek tűnik. Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Jön a tél, kezes-lábasok, nem fog szerintem beleférni, de menni azért kell.Pedig nem duci. Pierre Cardin van. Akinek ekkora babája van, milyen ülést használ. KÖszi a segítséget, és ha lehet linkeljetek.
2010. okt. 6. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Maxi cosi cabrio, 9 hós koráig elfért benne
2010. okt. 6. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak bébihordozó, akkor ideje lesz lassan cserélni. Mondjuk egy 0-18 kg-os gyerekülésre, mert az még fektethető is.
2010. okt. 6. 22:55
 3/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én is azt hittem, a PC hordozókánkat hamar kinőjük, de valahogy még mindig elfér benne a lányom. most lesz 10 hónapos, 9,1 kg és kb. 75 cm. még kényelmesebb is neki, mint a babakocsi sportülése, abban annyira elveszik, mindig "félrelöttyenik" benne, aztán meg kényelmetlen neki. a hordozókában nem tud le- és elcsúszni, így végső soron kényelmesebb neki. Mivel elhagyta a 9 kg-t, a közeljövőben tervezünk gyerekülés-vásárlást, de tartaléknak még egy darabig szerintem jó lesz a hordozóka.
2010. okt. 6. 23:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket. Bocsi,hogy későn köszöntem meg. :-)
2010. okt. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!