Mi a véleményetek az autóba köthető merev mózesről?
Megéri megvenni ha van sima mózesünk és jó minőségű
autós hordozónk is?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokat utazunk, mert nagyszülők távol vannak és a hordozóba nem lehet az újszülött 1-1,5 óránál többet!Viszont nagyon szűknek találtam és téli babánk lesz, szóval szerintem hamar kinövi!??
2011. aug. 1. 16:40
1/10 anonim válasza:
Ki mondta,hogy nem lehetnek benne 1-1.5 óránál többet?Hiszen direkt a számukra lett kialakítva!Mi elég sokat jártunk/járunk külföldre,természetesen az első perctől hordozót használtunk a fiúknak(2 gyerekünk van).Elég drágák a merev mózesek,ráadásul a hordozó a piciknek lett kitalálva,így nekünk eszünkbe se jutott,hogy vegyünk.
2011. aug. 1. 17:15
2/10 anonim válasza:
Kedves Első! Általában az ortopéd orvosok mondják ezt. Hosszú úton 1-1,5 óránként ki kell nyújtóznia a babának is, ha igényli. Pl az én lányom sem bírja hosszú távon, elfárad benne, pedig csecsemő hordozóban van. Nem növi ki hamar, a kocsiban úgyis le kell vetkőztetni, de felesleges 3 hónap miatt ekkora kiadást csinálni.
2011. aug. 1. 17:25
3/10 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló.Szerintem ezt is orvosa válogatja!Nekem egyik gyereknél se mondták,pedig maszek szűrésekre vittem őket(pl.az UH,külön csípőszűrés, stb.)És a kérdező úgy fogalmazott:nem lehet.Ez így nem igaz,esetleg nem ajánlott.
2011. aug. 1. 17:35
4/10 anonim válasza:
Merev mózesünk volt, és 7 hónapos koráig volt el benne nyugodtan egy Bécs-Bp úton.
Utána kapta 8 hósan a gyerekülést, azóta azt használjuk.
Volt természetesen hordozónk is, de én nem szerettem hosszú távon.. szerintem kénylmetlen abban aludni is, főleg ha 2 óránál többet van benne a baba.
2011. aug. 1. 18:28
5/10 anonim válasza:
csecsemőt csak napi fél-1 órát lehet bébihordóba tenni ;)
de pár hét után már tovább.
autós mózest én soha nem vennék, nagyon veszélyes, nézz meg pár töréstesztet, ha beírod a gugliba kiad párat, rémisztő...
2011. aug. 1. 18:51
6/10 anonim válasza:
Az újszülöttek kb. fél-1 órát lehetnek a babahordozóban egyhuzamban. 3 hónapos koruktól már 1,5-2 órát.
Felesleges a merev mózes.
Nem hiszem, hogy hamar kinövi a hordozót, és hiába lesz téli baba, gondolom hosszabb úton levetkőztetitek majd. Ráadásul a mózesek töréstesztje elég rossz.
Ha meg hamar kinövi, akkor vehettek egy 0-18-as ülést, és azzal el lesz 4 éves koráig.
2011. aug. 1. 20:27
7/10 anonim válasza:
Törésteszt? A gyereket a beköthető mózesbe is be kell csatolni! Van benne biztonsági öv, 5 pontos, mint a hordozóban.
2011. aug. 4. 14:39
8/10 anonim válasza:
tehát ha az 5 pontos biztonsági övvel becsatolod a fekvő babát akkor a nyaka erősebb lesz a rá ható erővel szemben???
akkor nem fogja megterhelni a fekvő testét a fékezés???
2011. aug. 4. 15:17
9/10 anonim válasza:
Igen, van öve, de ettől még sokkal veszélyesebb abban utazni a babának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!