Mivel mossátok ki a gyerekek koszos ruháit? én már
próbáltam mindent .
Figyelt kérdés
A fehéreket domestosban áztatva tudom csak szépen kimosni. és elég sokba kertül. -. arielt használok amúgy . A színesek pedig az őrületbe kergetnek valami házi praktika vagy jól bevált módszer
A Tide nekem nagyon bejött. Van olyan jó, mint az Ariel.
Az avas olaj szagot a fürdőlepedőből pl. csak az hozta ki.
Előtte próbáltam mindennel (Domestosban áztatás, Ariel, ecetes víz... és csak a Tide tüntette el a szagot!)
2012. márc. 18. 22:08
12/18 anonim válasza:
A foltokra nálam a Vanish szappan vált be.Bedörzsölöm,otthagyon 10-20 percre,aztán jöhet a gépi osás. Eddig az Ariel jó volt, az utóbbi hetekben-hónapokban azt tapasztalom, hogyha nem használom a szappant,bizony a foltok egy része marad. At hiszem olyan mosóporra válltok, amire a legtöbb szavazatot adjátok!:)
2012. márc. 19. 01:43
13/18 anonim válasza:
Attól függ milyen folt! Én a zsír, olaj és kajapecséteket szuperül ki tudom dörzsölni színes és fehér rucikból is a Jar mosogatószerrel. Utána bevágom a mosógépbe, és nyoma sincs a foltnak. ( Mint egy reklámban.:)))) A fű, és óvodai foltokat Vanish szappannal átdörzsölöm, és utána mosom. A fiam koszos zoknijaira még nincs receptem, azokat szívesen elküldeném a reklámokba, hogy na ezt mosd ki anyukám...:)
Én Ariellel, vagy Tomival mosok. Az Ariel párn szépen mos, csak nem mindig van rá pénzem.:(
2012. márc. 19. 06:25
14/18 anonim válasza:
az se mindegy, hogy meddig áll a szennyesben a foltos ruha. én rögtön bepakolom a gépbe, vagy másnap és szépen kiszedi.
2012. márc. 19. 09:21
15/18 anonim válasza:
Nekem a Persil minden makacs foltot kiszed!
4 gyerkőc anyukája
2012. márc. 19. 09:33
16/18 anonim válasza:
Én előtte való este beáztatom a kádba a koszos ruhákat,+mosószódát használok.
2012. márc. 19. 15:21
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .. kipróbálok pár tippet.minden jót most még van kis arielem elhasználom aztán jön a tide,hátha..
2012. márc. 21. 13:31
18/18 anonim válasza:
Szia! A napokban próbáltam mosás előtt folyékony Vanish Oxi Action-be áztatni a gyerek ruháit. Csak pár percig volt benne a kajás (csokis, főzelékes) body, és kicsit átmosva nagyon szépen kihozta a foltokat. A zoknikat jobben meg kellett kézzel dörzsölni, de azokból is kijött a kosz. Aztán bevágtam a gépbe, szépek lettek! Próbáld ki Te is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!