Nehezen kakál a kislányom lehet neki valami baja most vagy akár később? Pedig már lényegesen többet iszik mint eddig.
Figyelt kérdés
1.5 éves a drágám de mindig kínlódás van hogy 3-4 napig semmi. Keményet és vastagat kakál sajna nem tudom szebben megfogalmazni. Most az előbb elintézte és egy picit véres volt a kaka vége. Neki is lehet aranyere vagy forduljunk vele orvoshoz. Kívülről nem látszik a fenekén semmi, és ez most először fordult elő és megijedtem. A védőnő a bő folyadékot ajánlotta és ár tényleg többet iszik. Szerintetek??2012. márc. 17. 19:40
1/5 anonim válasza:
Javaslom, hogy próbáld ki a Mira baby vizet. Nekünk is hasonló volt a problémánk: napokig semmi, aztán nagy kínlódások. Ez segített abban, hogy legalább 2 naponta kakáljon és ne legyen olyan kemény a kaka. Én a DM-ben szoktam venni, 330 Ft körül van egy 7 dl-es üveggel. Szörnyű íze van, az én kislányom csak úgy hajlandó meginni hogy beleteszem a reggeli tejitalába. Általában délutánra már van is tőle "eredmény".
Amit még javasolni tudok a lenmag. Ezt szintén a DM-ben vettem és a kefirbe vagy a joghurtba teszek neki egy-egy kiskanállal.
Remélem tudtam segíteni, szép napot!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki fogom próbálni őket hátha segít mert ettől a kicsi vértől is nagyon megijedtem:(
2012. márc. 17. 20:08
3/5 anonim válasza:
Nekünk egy vált be:
Probiotikum. MInden este egy adag, és megoldódott.
4/5 anonim válasza:
Eszik elég gyümölcsöt? A rostos cuccok lazítják a székletet.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ez mind jó, és fontos. A vér miatt viszont konzultálj a dokitokkal, ez valóban aranyér lesz, és lehet, hogy kellene neki rá kenőcs, hogy gyorsabban gyógyuljon, mert ha fáj neki a kakálás, már pedig ha aranyér van ott fájhat, akkor a fájdalom miatt is visszatarthatja a székletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!