Mi a laktatóbb és táplálóbb egy 13 hós babának?
14:29es és 14:32es vagyok.
Nálunk is ez volt 8 hetes korától 7 hós koráig átaludta. Azóta kb. úgy néz ki, hogy 2-3 nap átaludt éjszaka után jön 3-4 hét megébredős...
Szerintem túl lesznek rajta a gyerkők egy-kettőre! ;) Kitartás mindenkinek! ;) :)
Bocsi,de te is azok közé tartozol ahol a gyermek mond majd le az éjszakai kajárol.
Mi 7 hetesen ettünk utolyára éjjel,de a barátnöm megszivta,mert a gyermek azért kel föl éjjel mert éhes és neki 4 hónaposan kezdödött.2 éves a lánya és még mindig van energiája éjjel enni és az anyuka már bánya,hogy vissza tért az éjszakai kajára.Nekünk is föl ébredt 4-6-9-12-hónaposan,de nekem eszemben sem jutott megetetni még ha orditott is. Másnap doki és ki is derült mi a gond.
Poci-fogak-megfázás-csak torok fájás,mikor mi.Volt amikor csak melege volt.Inni kapott enni nem.13 hónaposan bármit is adsz neki nem mond le az éjszakai kajárol.
Amugy mi 250 ml.tápszert eszünk este fürdés után és elötte 16-kor uzsi tejpép egy adag.A vacsi 20-kor van.Ha ez segitt? Minden megszokás kérdése. Ha fölteszed azt a kérdést,hogy(18 hónaposan hányan esznek még éjjel?)
Rengetegen,söt még nagyobb korban is.
Minden képp legyél határozott amig lehet,de ha akaratos akkor már késő. Esetleg elmagyarázod neki,hogy éjjel nincs kaja,talán megérti,de szerintem elkéstél.Tudom sokan azt mondják,nem szokta meg. De hogy nem,meg szokta.
Pár hetesen képesek megszokni a napi rutint.késöbb! Na ná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!