Aki tejet ad reggel és/vagy este másfél év körüli babájának, az milyet és hogyan adja? Úgy értem, hogy valamit tesztek még bele, hogy táplálóbb legyen? Hány százalékosat, milyen fajtát? Egyáltalán meddig kell tejet ennie a kisgyereknek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:24
1/5 anonim válasza:
Mi házi tejet veszünk, azt issza a gyerek. általában simán, de sokszor csinálok neki belőle kakaót is.
2/5 anonim válasza:
szia
2éves a kisfiam,1éves kora óta kap reggel és este ejet.reggel kakaóport teszek bele,este pedig tejpépet,vaniliás tejbedara álom.de csak hígan,hogy cumisüvegből egye.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam is 2 éves, reggel és este kap tejet (többnyire 2,8%-os). Reggel 3 dl is megiszik, ebbe van némi kakaó. Este semmit nem teszünk bele, úgy 1,5 dl kell neki, de ez változó.
4/5 anonim válasza:
a bebim 16 hós, lassan 17, o meg orvosi utasitasra nem ihat tejet, tapszert kap, kis kakaoval (epp hogy beszinezze), almaban kapja tobbnyire, akkor meg meg is issza, vagy van amikor ebren is bologat arra, hogy ker kakaot :) (sot, ebren is megissza),ja, nem irtam, reggel es este kap. ha tejet kene adnom neki, a spár elott lehet kapni nem bolti tejet, hanem termeloi tejet, azt forralnék neki.
5/5 anonim válasza:
16 hónPos, reggel este kap 2,8 as sima bolti tejet, 2 dl- t cumisüvegből, mikróban kucsit megmelegítem és issza. Nem forraltam soha, 2 hete kapja addig junior tejitalt itta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!