A te gyereked is beteg?
Az én kislányom éjjel kezdett el köhögni,ma már folyik az orra ,és egy kis hőemelkedése is van.Kedve jó,eszik is,mégis el vagyok keseredve :( Más is van így? Ti milyen gyógyszert "használtok"?
Köszi a válaszokat!
a héten már nem volt oviban a 3éves fiam,mert köhögött,folyik az orra,tegnap már láza/hőemelkedése volt...ma reggel a 21hónapos öccse lett lázas,nagyon köhög és taknyos is.
kapnak ambroxolt,éjjelre köhögéscsillapítót,orrspré és orrszívózás
ha este és reggel még lesz láza valamelyiknek,ügyeletre megyünk holnap déleőtt
21 hónapos a kislányom, és már ma van a 3. napja hogy hőemelkedése van/lázas,de a láz nem megy tovább 38,5-nél.Alig eszik valamit,nagyon csúnyán köhög is-sajnos éjjel is alig tud aludni,pedig porszívózom az orrát+ köptetőt kap.Az orvos azt mondta felső légúti gyulladása van,írt antibiotikumot,de abból csak a reggeli adagját tudom beleerőltetni,mert este meg kihányja.
24 hetes km vagyok,és mára már én is rosszul vagyok,persze nekem is írt a doki antibiot.,de nem ér sztem semmit.
Teljesen egyedül érzem magam, a férjem is inkább mást csinál csak hogy ne legyen itt velünk már azt veszem észre. Kezdek belefáradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!