Mini felmérés: Leírnád, hogy főleg anyatejes vagy tápszeres volt a gyereked, és hogy az utóbbi 1-2 évben mennyit volt beteg, ill. mennyire volt súlyos a betegsége (pl. több napig lázas vagy csak enyhe nátha)?
Az enyém anyatejes még mindig, 7 hónapos, és ezidáig nem volt semmi baja sem, pedig a közvetlen környezetünkben sajnos jöttek-mentek a tüdőgyulladásos és torokgyulladásos megbetegedések.
Én is kíváncsi leszek a felmérésed eredményére, és remélem, hogy senki nem fog vitát gerjeszteni.
Szia.4 és fél hónapig anyatejes volt,de aztán egy mellgyulladás miatt kapott tápszert,de aztán még 1 hónapot szopizott is megint.
már 2 hetesen beteg lett.elkapta egy nővértől a kórházba.az elhúzódott 3 hétig is,de aztán 7 hónapig semmi baja nem volt.2 éves most és egyszer volt egy 3 napos lázas betegsége.2 szer olt torokgyulladása,és egy hasmenéses betegsége is volt.igazából egyik betegsége se tartott 3 napnál tovább.de amióta nem fogzik még taknyos se volt.mert ugyanis nálunk minden torokfájás után 1,2 napra rá megérkezett a fog.csak halkan jegyzem meg,szerintem az anyatejes babák nem ellenállóbbak.sajnos!
15 hónaposom van. (fiú)
13 hónapig evett női tejet (nem az enyémet, azért írom így), 6 hónapig kizárólag csak azt.
8 hetesen volt beteg először, szörcsögött, mikor orvoshoz vittem és ennyi tünetből 1 hét alatt majdnem tüdőgyulladás lett.
5 hónaposan 2 napig lázas volt, majd pöttyös. (Nálunk a 3 napos láz csak 2 napos :-))
6 hónaposan újabb szörcsögés, antibiotikumtól gyógyult végül.
8 hónaposan kórház, mert súlyosan ekcémás és minden porcikája vörös volt és viszketett, kivéve a pelus alatti rész. :-)
Fogzáskor hetekig folyt az orra
13 hónaposan (karácsonykor) ismét 3 napos láz, és ismét 2 napig, kicsit köhécselt is utána.
13 hónapos kora óta Pregomin tápszert kap, naponta 2*180ml-t, azóta még nem volt beteg, pedig jövünk-megyünk, vonatozunk sokat.
3. vagyok.
Nálunk van egy 7 és egy 11 éves testvér, ők már biztos hazahoztak néhány dolgot! Pl. nem egyszer volt hasmenés miatt bezárt ovi, suli, influenza, a kicsi nem kapott el semmit, kopp-kopp!!!
2,5 éve koraszülött a kisfiam.
16hónapos koráig cicizett
4 hós hozzátápláltam de nem cicit váltottam ki
2x volt beteg láz nélkül
1x volt egy minden más tünet nélküli pár órás láza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!