Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kell szerintetek a testvérbaba...

Kell szerintetek a testvérbabakocsi?

Figyelt kérdés

A nagyobbik 20 hós a kisebbik most született. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogyan mozdulunk ki majd itthonról. Magunkra vagyunk utalva, úh segítségünk nem lesz.

Van már két másik szupi kocsim, de két kocsit nem lehet tolni.

A nagyobbik nem tud még 20 percnel tobbet setalni a testverfellepohoz is kicsinek tartom.

Viszont nem ppénzkidobas? mit gondoltok?

Akinek van, hasznosnak tartotta-e, konnyitett-e a mindennapokon?

koszi

2012. márc. 12. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 23 hónap a korkülönbség, és meg sem lennék nélküle. Mondjuk nem testvérkocsit vettem, hanem egymás melletti ikerkocsit, 3 óriási kerékkel. Kényelmes, külön dönthető a két oldal. Egy 2 éves gyerek még időnként bealszik hosszabb úton, és bár szépen tud menni, nem mindig arra megy, amerre te akarod. A kocsiból meg max. kiszáll, és sétál kicsit.

A pénzkidobásról meg annyit, hogy a miénket 10000-ért vettem a Vaterán.

2012. márc. 12. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a nagy elfárad, hordozhatod is a hátadon mei-taiban, kendőben, csatosban, ami neked a legjobban bejön.

Én így fogom csinálni, ez tuti.

2012. márc. 12. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 25 hónap volt a korkülönbség, addigra a "nagy" már nem babakocsizott. Vettünk fellépőt, de talán kétszer használtuk, úgy adtam el... Sétált mellettem, szépen fogta a babakocsit és lassan, de mindenhova odaértünk. Persze nagyon nagy távokat vagy ha nagyobb bevásárlás volt akkor autóval mentünk.
2012. márc. 12. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy anyuka itt a környékünkön úgy csinálta, hogy a tesó fellépőre nem áll a gyerek, ha fáradt, hanem keresztben rá ült.
2012. márc. 12. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a testvérfellépőre szavazok.
2012. márc. 12. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is a testvérfellépő vált be. Kaptunk testvér babakocsit is, egymás mögött ülőset, de iszonyú nehéz vele manőverezni, patkára fel-le lépni, nem szeretem. Gondold meg jól.
2012. márc. 13. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!