Testvérbabakocsit vegyünk vagy hagyományosat?
Nekem 20 hónap van a gyerekeim között, és mi vettünk.
Engem marhára nem tud érdekelni, más meddig rakja babakocsiba a gyerekét, azt néztem, hogy a fiam még szeret babakocsizni, ill. hogy én biztos nem fogom a hóban-szélben 40 percet gyalogoltatni a gyereket, mikor a kicsit dokihoz, védőnőhöz kell vinni, ne adj iten bevásárolni megyünk.(novemberi a második)
És igen, tényleg nem sokáig használod a tesókocsit, mi szerintem kb nyárig fogjuk, azaz 6 hónapra vettem meg, használtan, 30 ezer ft-rt, de nekem minden fillérjét megérte, és lesz olyan állapotban, hogy én is el tudom adni.
Az én fiam is stabilan jár egy éves kora óta, de néha sietni kell, a kismotor sem mindig megoldás nekünk, mert kb gyalog 30 perc sétára van minden (doki, bolt, posta) és ha ő gyalog jön, az minimum a duplája.
Most már lassan 2 éves, meg tud tenni nagyobb távokat, de nem folyamatosan, néha 10 centinként meg kell állnunk fűszálakat nézegetni. Én ezt az időt nem mindig tudom belekalkulálni, hiszen a kicsi még szopik 3 óránként, ennyi idő alatt haza is kell érnünk.
Harmadik válaszoló vagyok, egyébként minden elismerésem az olyan anyukáknak, mint az utánam író:)
Én ismerem magamat, nekem ez (mármint a hagyományos babakocsi+ tesófellépő) kínszenvedés lett volna az első 3 hónapban.
Én nem vennék testvérbabakocsit. Nálunk 17 hónap a körkülönbség, de nem vettünk. Kölcsönbe kaptam pár hétre, de nem jött be. Sehol nem fért el, nehéz volt vele kanyarodni.
Mi ezeket a variációkat használjuk általában:
A kicsinek mei tai + a nagynak babakocsi
Testvérfellépő + babakocsi
A kicsinek mei tai + a nagy kézenfogva jön
A nagynak mei tai + a kicsinek babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!