Most őszintén mennyit megy nálatok a tv?
18hós. Semmenyit.
Mamánál szokott menni mese gyanánt, de nem érdekli
4 éves a lányom, van saját tv-je, amin csak a neki való meséket nézheti, minimaxot, esetleg reggelente a nick jr-t. Ha otthon van és rossz az idő, akkor egész nap megy háttérzajként, de mindig csinál valami mást is közben. Mondjuk fest, rajzol, babázik, gyurmázik stb. Kicsi kora óta nézi a neki való meséket, mert sajnos másként nem volt el, hogy tudjak dolgozni mellette. Nagyon korán elkezdett beszélni, nagyon korán ismerte a színeket, formákat, irtó jó a memóriája (az ovónénik mondták), csak mesére tud elaludni, és akkor egész éjjel nem ébred egyszer sem, ha én altatom, akkor felébred és keres engem.
Egyébként ha lehet, akkor inkább kint van, pl. szombaton egész nap kint volt a mamánál, egyszer sem kérte a mesét, tegnap is ki akart menni biciklizni, de sajnos esett az eső. És én is olvasok neki esti mesét, sőt még könyvtárba is járunk.
Reggel míg készülődünk a bölcsibe, nézi, de mellette tesz vesz játszik..
Délben ha megjövünk játszik, majd alvás helyett csendes pihenő, megnéz 1 mesét, majd kimegyünk, valaki mindig átjön hozzánk játszani, majd Apa jön, fürdés, 7- kor alvás. Összességében 2-3 óra amikor mesét néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!