Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok van képzeletbeli barát?

Nálatok van képzeletbeli barát?

Figyelt kérdés
3,5 éves kisfiamnak van, a neve : Munkásom. Nagyon érdekes, és igyekszünk úgy kezelni, mintha létezne, bár enni nem kell neki adni, csak érdeklődünk iránta, ha kisfiam mesél róla. Nálatok van hasonló?
2012. márc. 11. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én egy négyfős partizáncsapat vezére(lány) voltam gyerekként!

[link]

2012. márc. 11. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Húgomnál van, bár most már 5 éves, egyre kevesebbszer emlegeti. Az ő neve Kali. :) De vannak többen is, de Kali a fő.
2012. márc. 11. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én kisfiam is 3,5 évrs, és kb fél éve van egy barátja akit mi nem látunk, csak ő. Pákki a neve és mi elfogadtuk őt. Olyan édes, amikor "beszélget" vele.
2012. márc. 11. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez természetes a gyerekeknél. A kor haladtával elmúlik ez a képesség. Tesómnál a "kék" volt.
2012. márc. 11. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
keresztlányom már 12 éves,de mikor kicsi volt,neki is voltak ilyen képzeletbeli barátai,a nevük ivic,vegenc,és lelóbi volt a fő,még néha most is nevetünk rajta,hogy honnan szedhette ezeket a neveket:)
2012. márc. 12. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
4 éves fiú és Petra a barátnője (képzeletbeli)... :-)
2012. márc. 12. 14:32
 7/7 anonim válasza:
nálunk is van képzeletbeli barát, az unokatesómnak van és a neve Peti. nem ismernek Petit elvileg, ha jól tudom, mesében sincs Peti. :D azt mondta múltkor, hogy Peti leesett és meghalt, és hogy tüskés a feje. érdekes, szerintem most kezdett el foglalkozni ezzel a halál dologgal, de ezt két napja mesélte, de Peti igazából nem halt meg, mert tegnap találkozhattam vele... beszélnem kellett a levegőhöz és cukorkát kellett adnom neki...
2013. okt. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!