Délutáni alvás után hogy ébred a gyereked?
Figyelt kérdés
Kicsit értelmetlennek tűnik, de megmagyarázom: a 3,5 éves fiam délutáni alvás után az esetek 90%-ában sírva ébred. Elég nehéz megvigasztalni, és beszélni sem akar róla, tisztára kezelhetetlen. Amúgy egy jó kedélyű, jó fej kiskölyök. Ez már így megy régóta, de most már kezdem unni, hogy ilyen lehetetlenek az ébredések. Kis idő után aztán megnyugszik, és minden oké, de nem tudom, hogy ez egy rossz szokás-e, vagy más gyereke is küzd ilyen ébredési "zavarral".2012. márc. 11. 08:40
1/5 anonim válasza:
Az én nagyobbik lányom volt ilyen. Antiszociális ébredőnek hívtam :) Szar volt, mert nemcsak, hogy sírva kelt, de rossz kedve is volt így nem lehetett hozzá szólni. Most ha néha alszik itthon délután akkor már nem így kel, de ő kicsi korától ilyen volt.
A kicsi vidáman játszva ébred egyelőre, remélem megtartja jó szokását.
A sógornőm 2.5 éves fia viszont szintén rossz kedvűen morcosan kel. Vannak ilyen gyerekek, majd kinövik (vagy megtanulják kezelni...vagy nem fognak egy idő után délután aludni)
Nekem is volt olyan a régi békeidőkben amikor még szunyókálhattam délután, hogy nagyon gyengén, remegve keltem. Lehet, hogy ők is ezt érzik.
2/5 anonim válasza:
Kislányom 2 éves, s szintén így ébred délután pár napja. Legalább 10-15 percig "hisztizik", nem mondja meg, mi baja, fel kell vennem és ölelgetni. Utána, mintha mi sem történt volna. :) Állítólag a dackorszak egyik sajátossága.
3/5 anonim válasza:
Az én 2,5 éves fiam is így ébred, bár ő nem sír, de hozzászólni sem lehet, olyan durcás, mogorva. Kell neki 20 perc, mire rendesen magához tér, utána már semmi baja. És ilyen rosszul ébred mindig, akkor is, ha 3 órát alszik, tehát biztos nem a fáradtságtól ilyen. És az oviban is így ébred? Ott hogy kezelik? Én még azt vettem észre, hogy ha ébredés után sikerül megitatnom valami édessel, pl. gyümölcslével, akkor rögtön jó kedvű lesz, de sokszor azt sem hajlandó elfogadni...
4/5 anonim válasza:
az én fiam két és fél éves és ö is gyakran kel nem hogy sirva,üvöltve.uzsira mindig valami finomsággal várom az asztalon,nagyon kiábránditó amikor kijön és amikor meglát a földhöz vágja magát és sir.volt hogy hagytam magamon eluralkodni a dühöt és otthagytam had sirjön csak,de ne hagyta abba.most ritkábban kel igy,ilyenkor várok kicsit majd felveszem az ölembe és megkérdezem mit csinaljunk,hova menjünk,és onnan szent a béke.általában kakaot kér és vissza az ágyba meginni.szerintem sokan vannak igy rajtunk kivül
5/5 anonim válasza:
Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma. Lassan 2,5 éves lányom kikiabál a szobájából, hogy: Anya! Felébredtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!