Milyen popsikrémet használsz 2 év körüli gyerekednél?
Figyelt kérdés
Mi már csak kaka után és az esti fürdés után használjuk és már kicsit drágállom a Sudocremet.2012. márc. 10. 15:39
1/10 anonim válasza:
semmilyet. Ha piros,akkor Sudocremet, de egy éves kora óta nem kentem a nagyét, a kicsiét meg csak akkor, ha piros. Fölösleges mindig kenni, ahogy bekakil, azonnal cserélem a pelust.
2/10 anonim válasza:
Én a sudocremet, + Dm sajátmárkás nagy tégelyes krémet. Este, vagy hakipirosodott neki, akkor sudocrem, amúgy a másikat. A dm-es kb 700 ft, és 3 hónapja van meg, szerintem még ezt a hónapot is kibírja. Sudocrem szintén sokáig elég, kivéve most, mert 3 napja megtalálta, és kikente vele az arcát, kezét, és oda a fél tégely:-(
4/10 anonim válasza:
én vagy bepantent vagy neogranormont de álltalában énis csak akkor kenem ha piros
5/10 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: mi is jártunk már így a Sudokrémmel, csak ő a kezére meg végig az egész ruhájára kente. Alig maradt a krémből. :)
2012. márc. 10. 16:05
6/10 anonim válasza:
Boraxosat, amit a gyógyszertárban kevernek ki, a doki írja fel, de azt hiszem, recept nélkül is kapható.
7/10 anonim válasza:
Szia! Mi csak Neogranormont használtunk, és használunk ha szükséges. Ennél jobb nem is kell. 3,5 éves kisfiú anyukája.
8/10 anonim válasza:
Én a sima gyógyszertárit használom amit a doktornő ír fel.Ha kipirosodik a segge akkor sudokremmel kenem neki be.
10/10 anonim válasza:
Frezidermes babakrémet.
3 hónapig is elég, kevés kell belőle,
felszívódik - vékonyan kell kenni, és nem zárja el a baba fenekét a tiszta levegőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!