Boraxos popsikrémet nuniba is lehet kenni?
A sima popsikrémet sem szabad nuniba kenni! ha nagyon muszáj, akkor nagyon vékonyan a combtőhöz. Ahogy mozog, épp anyira rákenődik a nagyajkakra, amennyire szükséges, de ne kend rá direkte. Nekem legalábbis így tanította a védőnő.
Különösen a hámosító krémekkel (pl. Neogranormon) kell vigyázni, mert az összenövésre is hajlamosíthat.
Ha most fertőzés miatt kell neki kenni, akkor a gyógykenőcsöt pár napig nagyon vékonyan kenheted neki szeméremajkakra, de várd meg, hogy beszívódjon, ne menjen bele a hüvelyébe.
Ezt a boraxosat is azért kérdeztem, mert apa velünk volt a rendelőben, és ő úgy emlékszik, hogy a doki említette ezt nyugodtan kenjük belülre.Én nem hallottam, mert százan voltunk bent, meg a lányom átrendezte közben a polcokat.
Ma reggelre azért jól helyrejött az esti kamillás fürődőtől, úgyhogy bizti nem kenem csak a popóra.
Köszi!Nem kenem bele, bár megkérdeztem már a dokit.Azt mondta nyugodtan, de aznap jobban kipirosodott a nuni.
Mi sem használunk popsitörlőt, csak vizes vattát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!