Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek gáz popsikrémet...

Szerintetek gáz popsikrémet iratni a dokival?

Figyelt kérdés
Szóval több,mint 2,5 lassan 3 éves gyereknek popsikrémet iratni?
2012. márc. 9. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az ha eddig is írattad én is feliratom 2 évesemnek!
2012. márc. 9. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én is felírattam mindig, még ovis korukban is, mert néha bizony kell az a krém.
2012. márc. 9. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már...
2012. márc. 9. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Húúú,köszi. Tudom hülyeségek miatt aggódom,csak néha cikinek érzem,hogy még nem szobatiszta, a dokinál meg a 2 éves vizsgálaton voltunk utoljára,szerencsére nem volt beteg,de most elfogyott a Vigantol,ezért ha már megyünk,popsikrémet is iratok. Köszi,akkor nem csinálok belőle problémát.
2012. márc. 9. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem nem az a ciki, hogy feliratod a popsikrémet, sokkal inkább azt érzem furának - és kérlek ne sértődj meg rajta - de nekem fura, hogy az zavar, hogy mit gondolnak rólad, hogy még nem szobatiszta...

Vagy szoktasd le a pelusról, vagy ne foglalkozz vele, hogy mit gondolnak. :D

- de nekem az is fura, hogy még pelenkás.... de ez csak az én véleményem. Az én lányom 14 hónapos és már igényli, hogy bilizhessen. Még pelusba kakál, de szól, ha készen van, hogy vegyük le. Pisinél sokszor szól már, persze nem mindig. De nem egyformák a gyerekek!

2012. márc. 9. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Én kisfiam sose ült rá a bilire,nem tudtam rávenni,majd lépcsős wc szűkitő kapott, pisilni szokott bele,a kaka még nem megy,igazság szerint rengeteg gondom volt mostanában,nem tudtam elég időt szánni a témára,majd ha nem kell ennyi ruha ráállunk mostmár tényleg.

Utolsó,nem sértődök meg ,de ne hidd azt ,hogy a kislányod hipp-hopp mindjárt szobatiszta lesz,mert szól néha. Lehet,hogy most ügyesebb,mint más gyerek,lehet,hogy 6 hónap múlva még mindig ugyanitt tartotok... Szóval ez nem egyszerű,a fiúk amúgy is lustábbak ilyen téren,ha jól tudom.

2012. márc. 9. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:

:) Örülök, hogy nem vetted sértésnek.

Tudom, hogy még nagyon messze vagyunk a szobatisztaságtól. :) És igen, a fiúk lustábbak, ezért írtam, hogy nem minden gyerek egyforma.

2012. márc. 9. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki.Nem korfüggő, ha piros a popsi.Nekem felírja a doki a fiamnak.9 évesre .Mert sajnos ki szokott pirosodni a popsija és popsikrémezni kell 3-4 napig olyankor,hogy elmúljon.
2023. nov. 24. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!