Hogy lehetne kislányomat leszoktatni a cicizésről?
Figyelt kérdés
Csak a delesre gondolok.Próbáltam,de egyre rosszabb volt a helyzet.1 hétig elis aludt kb fél órán belül cici nélkül úgy hogy engem ölelt.Aztán 2 napig már így nem akart.kitaláltam beleteszem a kiságyába.10 perc sírás után magától elaludt.Aztán jött a legrosszabb 3 napja már így se akart. 1 órát üvöltött az ágyába persze közbe bementem hozzá.tegnap totál nem aludt de akkor az egész délutánunk hisztis volt.Ma feladtam megszoptattam és pár perc után aludt is.Annak nincs értelme hogy minden napunk ilyen rossz legyen és én is már a végén kiabáljak vele.Mit csináljak?Elöször a reggeli cicizést hadjam el?2012. márc. 10. 14:28
2/5 A kérdező kommentje:
20 hónapos
2012. márc. 10. 15:05
3/5 anonim válasza:
Az én fiam is 20 hónapos, és mi is ezzel szenvedünk. A reggeli cicit gondnélkül elhagyta, de aludni nem akar nélküle. gondolom ez nem segít, legfeljebb annyiban, hogy nem vagy egyedül de én is az őrület határán állok.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nem fog segíteni. Mi 4 napja kezdtük el, 18 hónapos. Előtte beszéltem róla, hogy a nagy lányoknak a délutáni alváshoz nincs tejcsi. És elkezdtem mindig ugyanazt az éneket énekelni elalváshoz. Aztán mondtam, hogy holnaptól nincs és nekünk sima menet volt. kopp-kopp... Mindig elmondom, hogy már nagy lány. Összebújunk és éneklek és simogatom.
Ja és dicsekszünk mindenkinek, hogy ő mennyire nagy lány már :) Szerintem a reggeli-esti sokkal nehezebb lehet, főleg a reggeli, mert akkor még nem lehet racionálisan elmondani neki, mert kóma bébi van.
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyunk, véget ért a siker széria. Üvöltés van. Én sem tudom, hogyan tovább :) Adtam neki megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!