Mit tegyek hogyan tudnám másfél éves kislányomat leszoktatni a hiztizésröl és a dobálozásrol a dobálozás az ugy van hogy ha valamit nem kap meg ami mondjuk törékeny akkor ami a keze ugyébe kerul azt eldobja és hiztizik sivalkodik?
Enyém is csinálta kb. iylen idősen, (pl kivett egy dvd-t a tartóból és rászóltam, hogy tegye le, akkor eldobta)
de teljesen leszokott róla magától.
Pont múltkor juott az eszembe, hogy már régóta nem csinálja.
A hiisztizés ég megvan, profi szinten csinálja, 27 hónapos, úgy hívom, hogy drámakirálynő.
De durcizni is nagyon tud:-))))
Az én kisfiam is dobálózik,ha valami felbosszantja. (nem sikerül amit csinál, nem kapja meg amit akar stb.) Próbáltam már én is,hogy a kezére ütök, de nem hatott. Aztán elvettem azt a játékot, amit épp eldobott. Egy darabig jó volt, de utána már ő hozta,hogy tegyem el, mert dobálta.
Most épp ott tartok,hogy próbálok higgadt maradni, mert hogy taníthatnám meg neki,hogy nem kell mindenen felhúzni magát,és csapkodni, dobálni, ha én is ezt teszem?
Állítsd sarokba. Egy ideig még bömbölni fog, de ha nem figyelsz rá, akkor abba fogja hagyni, mert látja, hogy nincs közönség, nem ér el semmit a hisztivel.
Illetve ha hanyatt veti magát a földön, akkor ne foglalkozz vele.
Én már csináltam azt is, hogy megmosdattam a keresztfiamat, vagy vittem egy pohár vizet, hogy megiszod, vagy szembeöntelek. Aztán a végén már megitta. (pedig nem öntöttem volna szembe, csak egy kicsit lepricceltem volna) /Ez utóbbit egy óvónőtől hallottam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!