Nagyon durva dackorszakot hogyan vészeltétek át?
Kisfiam 2 éves 7 hónapos és kb. 1 hónapja iszonyatos amit művel. Teljesen el vagyok keseredve. Próbálok türelmes lenni, de mindig az a vége, hogy vagy dühöngök v. elvonulok sírva, hogy ezt én már nem bírom.
3x is meggondolom, hogy elinduljunk e valahova, mert kész tortúra a felöltözés, semmivel sem tudok hatni rá, dobálja magát, ordít és a folyamatos NEM NEM és NEM.
Persze ez van a fürdéskor és a kádból kijövetelkor is és mindenre ez a válasz ha szólok neki.
Mit tehetnék??? Segítsetek!
Az én lányom még csak 18 hónapos de dettó ugyanez:(
Engem is nagyon érdekelne a megoldás!Próbáltam már a hideg vizes megoldást,de annyit érek el vel ,hgy meglepődik vagy nevet és folytatja tovább.A fenékre "verés" is megvolt de semmi hatás.Ha beviszem a szobába akkor képes hányásig üvölteni.
Szóval én már sokszor vele sírok,de a megoldást nem tudom:(((
Köszi a sok választ!
Én is tartottam attól, hogy talán azért van, mert a párommal nálunk is vannak viták. Sajnos sok mindenben nem értünk egyet a gyereknevelés terén és hát egyikőnk sem az a "benyelős" típus.
Úgy tűnik, hogy segít ha türelmesen megvárom míg végez a hisztivel és a durcáskodással, aztán utána tudom öltöztetni például. Talán ez beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!