2 és fél évesnek futóbringát vagy rendes pótkerekest vennétek?
Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz 3, kisfiú.2012. márc. 8. 13:57
1/8 anonim válasza:
Az én lányom novemberben lesz 3, mi pótkerekeset tervezünk venni neki. Az én lányomat ismerve nem hiszem hogy tetszene neki a futóbicikli, ő még kicsi hozzá. Azon tartania, egyensúlyoznia kellene magát, 1x-2x elvágódna, szerintem rá sem ülne többet. Így mi veszünk sima pótkerekeset. És ha majd nagyobb lesz, akkor lehet hogy kap majd futóbiciklit is.
2/8 anonim válasza:
Neki még futót. Majd 3 felett pótkerekest.
3/8 anonim válasza:
A mi kisfiúnk is szeptemberben lesz 3. Karácsonyra már megkapta a futóbiciklit, amit itt bent nagy előszeretettel hajtott. Aki kismotorozni tud, az szerintem ezt is tudja már hajtani. Alig várjuk, hogy kint is letesztelhesse! Állítólag jobb, mint a pótkerekes, mert a biciklizéshez szükséges egyensúly érzéket jobban elsajátíthatja a futóbiciklivel. Érdemes elmenni kipróbálni mindkettőt, hátha egyértelműen jelzi, melyik szimpatikusabb neki!
4/8 anonim válasza:
Szintén szeptemberben lesz 3 éves a fiam, ő húsvétra pótkerekes bicajt kap.
5/8 anonim válasza:
Én mindenképpen futóbiciklit vennék a helyedben. Amikor az én kisfiam 2,5 éves volt 14-es pótkerekes biciklit kapott, amit nagyon hamar megszeretett és ment is vele, mint a golyó. 4 éves volt mikor levettük a pótkereket, de sehogy sem ment az egyensúlyozás neki, így most 4,5 évesen kapott futóbicajt, ami már majdnem kicsi neki, de az egyensúlyozást hamar megtanulta vele, így könnyebben fog majd megtanulni kétkerekűn bicajozni.
6/8 anonim válasza:
Futóbiciklit. Ha azon pedig már jól egyensúlyozik, akkor majd ha bicajt vesztek, meg se mutassátok a pótkereket, fölösleges, arról nem is beszélve, hogy akadályozhatja !
De ha csak szórakozni veszitek, de nem különösebben hajtja még az igazi biciklizés tudomány, akkor megérheti a
pótkerekes is.
NÁlunk hamar megtanultak a gyerekek pótkerék nélkül bár 4 évesen, van aki hamarabb is. Mi ekkor kezdtük.
7/8 anonim válasza:
futóbringát
az enyém is 2,5 éves, és azt tervezzük hogy a nyuszi hoz egyet
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor valószínű futóbringa lesz.
2012. márc. 9. 10:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!