Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 és fél évesnek futóbringát...

2 és fél évesnek futóbringát vagy rendes pótkerekest vennétek?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz 3, kisfiú.
2012. márc. 8. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom novemberben lesz 3, mi pótkerekeset tervezünk venni neki. Az én lányomat ismerve nem hiszem hogy tetszene neki a futóbicikli, ő még kicsi hozzá. Azon tartania, egyensúlyoznia kellene magát, 1x-2x elvágódna, szerintem rá sem ülne többet. Így mi veszünk sima pótkerekeset. És ha majd nagyobb lesz, akkor lehet hogy kap majd futóbiciklit is.
2012. márc. 8. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Neki még futót. Majd 3 felett pótkerekest.
2012. márc. 8. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A mi kisfiúnk is szeptemberben lesz 3. Karácsonyra már megkapta a futóbiciklit, amit itt bent nagy előszeretettel hajtott. Aki kismotorozni tud, az szerintem ezt is tudja már hajtani. Alig várjuk, hogy kint is letesztelhesse! Állítólag jobb, mint a pótkerekes, mert a biciklizéshez szükséges egyensúly érzéket jobban elsajátíthatja a futóbiciklivel. Érdemes elmenni kipróbálni mindkettőt, hátha egyértelműen jelzi, melyik szimpatikusabb neki!
2012. márc. 8. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szintén szeptemberben lesz 3 éves a fiam, ő húsvétra pótkerekes bicajt kap.
2012. márc. 8. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen futóbiciklit vennék a helyedben. Amikor az én kisfiam 2,5 éves volt 14-es pótkerekes biciklit kapott, amit nagyon hamar megszeretett és ment is vele, mint a golyó. 4 éves volt mikor levettük a pótkereket, de sehogy sem ment az egyensúlyozás neki, így most 4,5 évesen kapott futóbicajt, ami már majdnem kicsi neki, de az egyensúlyozást hamar megtanulta vele, így könnyebben fog majd megtanulni kétkerekűn bicajozni.
2012. márc. 8. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Futóbiciklit. Ha azon pedig már jól egyensúlyozik, akkor majd ha bicajt vesztek, meg se mutassátok a pótkereket, fölösleges, arról nem is beszélve, hogy akadályozhatja !

De ha csak szórakozni veszitek, de nem különösebben hajtja még az igazi biciklizés tudomány, akkor megérheti a

pótkerekes is.

NÁlunk hamar megtanultak a gyerekek pótkerék nélkül bár 4 évesen, van aki hamarabb is. Mi ekkor kezdtük.

2012. márc. 8. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:

futóbringát

az enyém is 2,5 éves, és azt tervezzük hogy a nyuszi hoz egyet

2012. márc. 8. 23:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor valószínű futóbringa lesz.
2012. márc. 9. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!