Lehet ettől deformálódik a lába és fáj neki?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor csak én vagyok ilyen borulátó!Az tényleg igaz hogy jó húsban van!
Akkor majd holnap okosabb leszek.
Mivel én egy hosszan tartó gipszelés óta olyan csámpás vagyok, hogy ihaj (minden cipőm, papucsom kb. 1 hónap múlva befelé dől, és a nem bőr cipőket vagy Scholl papucsokat fel sem tudom venni a következő évben), különösen parázok a kisfiamon. Az ortopédián azt mondta a doki, hogy kb. 5-6 éves koráig minden gyerek csámpás, ezért csak szakorvos tudja megállapítani, hogy az még belefér-e a normális tartományba vagy már kóros elváltozás.
Úgyhogy lehet, hogy speciális cipő kell a kisfiadra, de nem a súlya miatt, mert nem elhízott! Biztos, hogy benne van a normális percentilis tartományban, mert a kisfiam steroidot kap időközönként, ezért nekünk rendszeresen kell nézetni a súly/magasság arányt. A kisfiam 93 cm és 16 kiló, 28 hónapos, és elégedett vele a gasztroenterológus.
Köszönöm neked is!
Azért aggódom mert eléggé összenézett a doki az asszisztenssel és mondták hogy "eléggé befelé dől a lába".Én ezt magamra vettem,olyan mintha azt akarták volna mondani hogy felelőtlen vagyok hogy eddig nem figyeltem fel rá! Bizony nem figyeltem minden nap a lábát,és fájni is pár hete fájlalja.
Remélem nem nagy a gond!
Szia!
Mi tegnap voltunk és tényleg kell neki a szupinált cipő :(Azt írta a doki a papírra hogy :lapos lábboltozatok,erősen befelé billenő bokák.Lábtorna gyakorlatokat javasolt még a cipő mellé,és nyáron mezítláb kell kint az egyenetlen talajon járatni :( Nekünk azt mondta hogy felsőtagozatos koráig kell kb hordania :(
Nagyon kiborultam,mert szegény szemüveges is meg tapasztani is kell a szemét,most meg még ez is :( Ígyis olyan nehezen szokta meg a tapaszt,hát még a cipőt! Ismerem a fiam lehet inkább lábra sem áll meg hadakozni fog teljes erővel a cipő ellen,amúgyis olyan akaratos gyerek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!