A 12 colos (") kisbicikli milyen korú gyereknek való? Van ettől kisebb is?
Szia.Kisfiam 3.5 éves(104cm kb.) és ekkora bicaja van,igaz futó bicaj,de ezt is lehet állítani,az ülést 3 fokozatban,ezen az van,hogy 2-5 éves korig:-)
üdv
Az Intersportban kapható 10"-os.
A 12"-os szerintem 3-3,5 éveseknek való, persze függ a gyerek testmagasságától is.
Nem akarom megcáfolni, ami írt az egyik anyuka, de a 12-es bicikli kicsi már egy 3,5 évesnek.
A kislányom 3,5 éves és most vettem neki 16-os hello kittys biciklit és teljesen tud vele menni.Le van véve a legkisebbre az ülés, van pót kereke.Én vettem neki tavaly 12-et, de el is adtuk mert nem volt jó.Vettem futóbiciklit, az nagyon szupi, szerintem kezdésnek nagyon jó.Jobb mint 12.es bicót venni.a 14-es felesleges.Én a 16-t ajánlom.
Amúgy a kislányom is 104cm.
A kérdésed 2. felére tudok reagálni, éppen tegnap láttam 10-es biciklit, tehát van kisebb a 12-nél.
Épp msot vacilálok én, hogy a júniusban 3 éves fiamnak most futó- vagy hagyományos biciklit vegyek.
Én az egyik válaszolónak írtam hogy 16-os való 3,5 éves gyereknek!!!!!!!!!!!!!
Meg válaszoltam a kérdezőnek is hogy én a futóbiciklit ajánlanám a 12 bicó helyett.
Első voltam.
Nem kicsi a fiamnak a bicaj,Sőt még van egy fokozat az ülésen amivel magasabbra lehet állítani,nem minden bicaj egyforma ám,mármint magasságra:)ez még egy darabig jó lesz neki!
Üdv
Én írtam az intersportos választ, és hogy 3,5 éves gyereknek való.
De azt is írtam, hogy méretfüggő. Te is a saját gyereked méreteiből indulsz ki, és én is a sajátomból. :-) Az én lányom 3,5 évesen a közelében sem volt a 104 cm-nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!