Egy 4 éves gyereknek hasfájásra mit adhatok?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran mondja, hogy fáj a hasa. Szinte minden nap van széklete, jó evő. Nem tudom mi lehet a baja. Ti mit adtok a gyereketeknek hasfájásra?
Köszi:)
2012. febr. 8. 16:24
1/4 anonim válasza:
Ki kéne deríteni, mi az oka? Lehet a stressztől is pl., de lehet szervi oka. Lányomnak pl. csökkent gyomorsav termelés okozta, gyógyszerrel helyre lehetett hozni. (a csökkent gyomorsav termelés miatt az emésztés lassabban történik)
2/4 anonim válasza:
Fiamnak tejcukorérzékenység okozta a hasfájást. Nem adtam neki gyógyszert, hisz oka van annak, hogy fáj, ezért nekiindultam kideríteni. Pár hónapba beletelt, de kiderítették.
4/4 anonim válasza:
Amíg orvos nem látta, addig semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!