Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beadnád 20 hónapos gyerekednek...

Beadnád 20 hónapos gyerekednek azt a gyógyszert amit 2 év alattiaknak nem javasolnak?

Figyelt kérdés
Gyerekorvos írta fel, de a tájékoztatóban azt írják 2 év alattiaknak nem adható, 2 és 7 év közötti gyereknek fokozott óvatossággal adható. Ez nekem elég rémisztő, nem adtam be neki. Étvágyjavítás miatt írta fel, na de akkor is...
2012. márc. 3. 15:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 4 gyerkőc anyukája!

Végülis egyik este beadtam neki, de azóta sem. Nem is fogom többet. Úgy viselkedett tőle, mint aki be van rúgva, úgyhogy erről ennyit. Az étvágya egyébként sokat javult az elmúlt egy hétben, kapott saját kisasztalkát kisszékkel, imád beleülni, odahozza a plüssállatait azokat is megeteti míg ő eszik. Hát így.

Köszönöm a tanácsaidat!

2012. márc. 18. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha esetleg mégse javulna az étvágya akkor vegyél neki valami szirupos vitaminkészítményt a gyógyszertárba.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 19. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!