Beadnád 20 hónapos gyerekednek azt a gyógyszert amit 2 év alattiaknak nem javasolnak?
Én sem adnám be.
Rengeteg étvágyjavító van ami ártalmatlan.
Sőt még 1 hónaposnak is adható.
Ne add be neki, vagy maximum az előírtnál kisebb dózisban.
Egyébként étvágyjavításra kiváló a Béres csepp és a Cebion csepp (C vitamin) együttes adása. Kisfiam 2 hónapja szedi, azóta a vasszöget is megenné. :) 18 hónapos.
Étvágyjavításra nem adnám be, de nem tudom a körülményeket. Esetleg más orvossal is konzultálj. Vagy a védőnővel.
Amúgy ha betegség van nálunk, és a doki felír valamit (nem ír fel össze-vissza gyógyszereket) én beadom, bármit is írjon a tájékoztató. Ha valami nem tetszik, felhívom, megkérdezem. Ha csak nem kórosan sovány a gyermeked, járj utána hogy van-e más, ami növeli az étvágyát.
Szerintem tisztába van vele,hogy mit adott.Bitosan már túllépte azt a súlyt,amit eredetileg írnak.Én beadtam a kicsinek a 200-as lázkúpot nmikor felírta,mert nem hatott neki a 100-as.Sokkal nagyobb a koránál.Semmi baja nem lett tőle.
Nyugodtan add be.De ha félsz adj akkor inkább kevesebbet először.Jó lesz az étvágya is.Régen mi is szedtük,de mi a Peritól kaptuk,mert nem akart ennyi a lányom,ráadásul az tompított is.
4 gyerkőc anyukája
Én vagyok a 4 gyerkőcös.
Tényleg csak indokolt esteben adják ezt a gyógyszer,ha már nagyon nem eszik a gyerek.
Álmosabb lesz a szokottnál ennyi.De ne aggódj mi is szedtük mikor kicsik voltunk s a férjem is,mert nagyon rossz evő volt gyereknek.Semmi baja nem lett tőle.Meg jön az étvágya hidd el!
Mennyi írt fel adagolásnak?Esetleg a gyógyszertárba kérdezz rá,hogy 20 hónapos babának mennyit adna?
Szerintem próbáld meg először csak 2 ml-vel aztán meglátod.
Nagyon nem eszik semmit?Tudom milyen idegőrlő átmentem én is ezen.Állandóan ott ültem az orvosnál,hogy csináljon valamit,mert nem eszik.De hidd el jó evő lesz később.Nekem már 14 éves s magasabb vastagabb,mint én.Tényleg jó gyógyszer,semmi baja nem lesz tőle.Majd írd meg,hogy jobb lett-e.Bár kell egy pár nap,mire hat.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!