Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A sógornőm durván bánik a...

A sógornőm durván bánik a lányommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem hugának van egy 4 éves és egy 1 éves fia. Az én lányom 1,5 éves. Sosem engedtem még el hozzájuk játszani a lányom, úgy hogy én nem vagyok ott, mert valahogy nincs bizalmam felé, más gyereknevelési módszereink vannak, én úgy érzem, hogy nagyon lazán történik nála az, hogy vigyázni a gyerekre. Nagyon sokat kiabál a gyerekeivel, nincs türelme, és elég sokszor eljárhatott a keze is, ha a nagy fia,az anya, ne, ne jó leszek, csak ne bánts felkiáltással szalad előle, sokszor vannak büntibe is a gyerekek. De ez az ő dolga, sose szólnék bele, a sajátját mindenki úgy neveli ahogy akarja. Ami engem nagyon zavar, az az, hogy bár kifelé mutatja, hogy hogy szereti a lányom, mások, főleg a férjem előtt felveszi, puszilgatja, egyébként meg ha ketten vagyunk volt már hogy ilyet beszólt, hogy de kis bamba vagy. Sokszor piszkálta így szóval, és nekem már ez is bántó, és ha szeretné szerintem nem tenne ilyet. A minap náluk voltunk a férjem és a sógorom kimentek az udvarra, nekem pedig el kellett menni Wc-re és ő meg a gyerekek bennmaradtak. Váratlan visszafordultam, mert vizes volt a kő a fürdőbe és kellett a papucs, és akkor láttam, hogy a lányom felvette a kisautót az 1 éves unokaöccse elől, nem ki a kezéből, a sógornőm pedig megrázta a lányom, és közben . kiabált rá . Én nagyon berágtam, azonnal hazajöttünk, előtte ugyan elmagyaráztam neki, hogy én ezt nem tűröm el és ne merje bántani a lányom. Szerinte én félreértem az egészet, és egyébként ő sem engedheti meg, hogy az enyém bántsa az övét. De erről itt szó se volt. És nem értettem félre, hiába állítja be így. A férjem persze el se tudja képzelin, hogy ilyet tesz a tedója, aki le is tagadja. Görcsbe van a gyomrom, ha arra gondolok, hogy mit tesz ha nélkülem lesz náluk a lányom, mert pl a férjem arra biciklizik vele, levegőzni. Mit tegyek?
2012. márc. 1. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a férjeddel!Biztosan melléd áll hiszen az Ő lányáról van szó.
2012. márc. 2. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Megmondanám a sógornőmnek, hogy egy újjal sem és szóval sem bánthatja, mert különben lerúgom a fejét.Nem túl inteligens válasz, csak én ugyan ebben a cipőben voltam addíg amíg ott tartok hogy csengett és nem engedem be, majd lekopott.Ha arra mennek és valami bántódás éri, akkor az előző...Valakinek nem tetszik (férj, stb.),akkor is.Azért mert Ő egy debil, azért az én lányomat ne fordítsa be a beteg agyú szövegeivel sem és mással sem(pl.:megszorítja a kezét).
2012. márc. 2. 04:55
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Előző voltam.A gyerek egy idő után sokmindent visszamond, vagy ki lehet belőle "húzni".Mindíg a gyereknek higgy, ezek az emberek gerinctelen hazudozók(aki felhozza, hogy az övét sem bánthatnád,amikor meg sem fordulna soha a fejedben).
2012. márc. 2. 04:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak le kell állítani.De inkább kerüld a társaságát s a gyerkőcödet se hagyd rá!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 2. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én hanyagolnám a vele való érintkezést, találkozást. Végülis csak a sógornőd, a férjed tesója, nem írod, hogy mondjuk keresztanyja lenne a lányodnak vagy bármi. Persze megmondanám neki a magamét a férjemmel egyetemben, hogy ez azért van, mert véleményem szerint nem bánik jól a gyerekekkel és türelmetlen, persze a sajátjaival úgy bánik, ahogy akar (az ember csak a gyerekeket sajnálja), de az én lányomhoz egy ujjal nem érhet hozzá és rá sem kiabálhat. És én ezek után még ha harag is van, nem mennék hozzájuk. A férjed menjen, ha szeretne, mert a testvére (ha jó testvérek egyébként), de ti ne menjetek.
2012. márc. 2. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen baratnom. Soha nem hagynam a lanyomat ra! Talizunk neha, a gyerekek jatszanak es ennyi.

(Kivulrol nagyon jo gyerekeknek tunnek az ovei, hallgatnak meg minden. De van hogy hajon fogva cibalja a sarokba a gyerekeit, naponta tobbszor buntetesben vannak a legaprobb dologert is.)

Neha beszol a lanyomnak, de en leallitom mindig.

pl a lanyom lassan 3 eves, most lett szobatiszta. Folyamatosan beszologatott, h az ovei mar 1,5 evesen azok lettek.)

2012. márc. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!