SOS! Mit csináljak a 22hónapos lányommal? Már kezdek kiborulni!
Egész álló nap csak nyekereg,éjjel is alig aludtunk. Adtam neki gyógyszert,hátha a foga. Bekentem dentinoxal. De ez így megy már vagy 1hete. Ma reggel elvittem orvoshoz,mert kifogytam az ötletekből mi a baja. Nem talált semmit,meg is mosolygott minek mentünk.
Aludni nem akar sem nappal sem éjjel. Totál kivagyok hogy éjszaka nem tudok minimum 2órát aludni egyszerre. Napközben alig akar elaludni,hiába nem alszik éjjel sem rendesen. Ma is letettem aludni,de még 1órát táncolt az ágyában. Utána nagy nehezen elaludt,de egy óra múlva már fent is volt. Csak hisztizik folyamatosan megy neki mindennek,elesik,de az istennek nem akar visszaaludni. Most beraktam az ágyába és ott sír.
NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK VELE?! KIVAGYOK IDEGILEG!!!
Egy ekkora gyereknek naponta legalább 2-3 órát a szabadban kell játszania, akkor el tud rendesen aludni. Nappal már nem fontos lefektetni, elég ha éjjel alszik.
És igen, ilyen idöben is ki kell vele menni, öltöztesd fel rendesen és nem lesz semmi baja.
Köszi,de naponta 2x megyünk ki. Na jó nem mindig,de ha nincs semmi fontos dolgom akkor 2x.
Délelőtt is voltunk kint 2órát,de kint is csak hisztizett,semmi nem volt jó.
nálunk is ez volt kb. 1 hétig tartott, és mára elmúlt.
ha nem vagy homeopátia ellenes, akkor a sedatif pc-t próbáld ki, napi 3x1db kell vagy coffea 15ch, elalvás előtt 1x5 bogyó
amúgy a séta tényleg rengeteget számít, nekünk ált. beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!