Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Mit mondjak a...

Mit tegyek? Mit mondjak a kislányomnak? A sógornőm elment.

Figyelt kérdés

nem tudom mit tegyek, testvéremék 2 hete külön mentek. kislányom nagyon szerette sógornőmet, sokszor játszott vele elvitte játszótérre, sétálni, nagyon sok ajándékot és ruhát kapott tőle pedig elég rossz anyagi helyzetben van. tehát tényleg nagyon szeretik egymást :)

mi nem annyira voltunk jóban, a gyereken kívül nem is igen beszélgettünk másról.

minden héten találkoztunk, a szüleimnél vagyunk minden vasárnap és ők is mindig jöttek.

2 hete összepakolt a sógornőm és elment :( a lányomnak nagyon hiányzik, mit csináljak? ha felhívom és áthívom magunkhoz akkor a testvéremet bántom meg.

vagy ha nem keressük többet akkor mit mondjak a kicsinek? vagy tereljek és majd csak elfelejti? mondjuk már 2,5 éves, nem hiszem, hogy elfelejtené pár hét alatt :( de ő még nem is értené, hogy lehet többé nem találkoznak :(

2012. febr. 12. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Majd elfelejti idővel, így lesz a legjobb.

Nem tudom, mennyi időbe telik, de nem lennék meglepődve, ha csak 1-2 hónap lenne.

2012. febr. 12. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
megkell neki valahogy magyarázni pl azt is mondhatod neki h elkellett utaznia és nem tudjátok h mikor jön visza
2012. febr. 12. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
szerintem beszélj vele. Mondd el neki hogy nem akarsz a magánéletükbe beavatkozni, viszont a kislányodnak hiányzik, így bármikor meglátogathatja. Azért mert ők különmentek, a gyerekeddel még tarthatja a kapcsolatot ha a kislány ennyire ragaszkodik hozzá. Egy próbát megér szerintem.
2012. febr. 12. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Hát én nem erőltetném, pláne, hogy neked nem volt vele túl jó kapcsolatod. Sok olyan ember lesz még a kislányod életébe, akit szerethet majd. És bizony lesznek még olyanok is akik jönnekm ennek, hiányoznak. Szerintem az egy ultraciki helyzet lenne, ha az új sógornő, úgy találkozna veletek, hogy a tesód exével sétálgattok.
2012. febr. 12. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Szerintem igazából ennek az a megoldása, hogy a kislányod ugyanúgy találkozzon a sógornőddel. Mert nem hiszem, hogy a testvérednek ezért meg kell haragudnia, bármennyire is rossz esetleg látnia őt.De a pici lányod meg még úgysem úgy fogja fel a dolgokat,ez alapján elég nehéz is lenne vele megértetni. Szóval szerintem beszélj vele, mond el neki,hogy a kislánynak hiányzik, ugyanúgy találkozzanak, vigye el magával. És kész. Remélem segítettem.

Üdv.

2012. febr. 13. 05:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha a sógornőnek is hiányzik a kislány, akkor jelentkezik. De a jelek szerint ő sem akarja tovább tartani a kapcsolatot veletek.
2012. febr. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!