Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem nő a haja 2 éves...

Miért nem nő a haja 2 éves Kislányomnak?

Figyelt kérdés

Valaki járt már így? Nagyon kevés hajjal született anno, aztán teljesen le is kopaszodott, azóta meg szinte alig nőtt a haja. Borzasztó picike, más hosszabb hajjal születik, mint amivel most ő 2 évesen rendelkezik.

Mindenki mondja, hogy majd nő. Na de nem nő.......vagyis tényleg nőtt az elmúlt hónapokban, de olyan minimálisat, hogy szinte alig észre vehető.

Azt leszámítva, hogy nekem már borzasztóan hiányzik a haj a kis fejéről (már nem baba, hanem kisgyerek, és hát így elég érdekes) érdekelne, hogy ez nem baj, nem utalhat valami vitaminhiányra? Vagy egyszerűen csak ilyen fajta?

2012. jan. 29. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez örökölhetö is.
2012. jan. 29. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm fia is nemsoká 2 éves lesz,és neki is csak minimális haja van,épp hogy pihék voltak,most kezdett el nőni neki.Az apukája mostanra eléggé megvan kopaszodva de nem tudom kiskorába mennyi haja volt neki.A gyerekorvos csak annyit mondott a barátnőmnek hogy még nem gyúr hajra,de ne aggódjon majd beindul neki!
2012. jan. 29. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A lányomnak 2 évesen alig volt még haja. Most 4 éves és gyönyörű dús hosszú haja van. Igaz nem olyan hosszú, mint annak akinek 2 évesen is nagy haja volt már. Ilyen típus majd belendül.
2012. jan. 29. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nyugodt vagyok. Féltem, hogy esetleg valami vitaminhiány, vagy mit tudom én mi.

Akkor várjuk türelmesen a fürtöket :)

2012. jan. 30. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!