Ti ilyenkor mit tennétek? 2 kisgyermekem van. Egy barátnőmnél voltunk tegnap, és amit visszahallottam, nem esett jól.
Nálam a nagy szeptemberben kezdi az ovit, addig én még itthon leszek a kicsivel (most 3 hónapos).
3 napja náluk voltunk a két gyerekkel. Neki is kettő hasonló korú gyermeke van. Soha nem volt gond, mindig minden rendben volt, a gyerekek (nagyok) talán 1szer veszekedtek, de ez 3 évesen normális.
Erre ma hallom egy másik barátnőmtől, akinél szintén gyerkőc van, hogy tegnap "cseteltek" a másikkal (akinél voltunk). 3-man vagyunk elég jóban és mindenhol 1-2 gyerek van hasonló korral. Erre azt hallom, hogy "jó volt a tegnap, EGÉSZ NORMÁLIS VOLT a ... " azaz a gyermekem. Ennyi. A korral járó vitájuk RITKÁN megvan, de amúgy tök jól eljátszanak, és nem értem ezt. Nagyon rosszul esik!!!!! A gyermekeimmel semmi gond nincs, nem rosszak, nem hisztiznek (csak ritkán ha nem itthon vannak) fegyelmezem is a nagyot, ahogy kell. Tényleg egy szavam nem lehet.
:(
Ezt ugyebár nem hozhatom fel, mert elvileg nem tudok róla, de nagyon meglepett és megbántott ez az egy mondat.
MIT CSINÁLJAK?
Elmondanám a vendéglátó anyukának, és rákérdeznék, hogy okoztok-e neki valami gondot.
Még az is lehet, hogy aki az üzenetet közvetítette, akar "kavarni" valamit...
Köszönöm a válaszaitokat.
Eddig se volt probléma soha, ha ők jöttek, ha mi mentünk. Néha a gyerekek összevesztek valamin, de ez sztem nomrális.
Először én sem akartam elhinni, de átküldte a beszélgetés másolatát. (nem egy kavarós, rosszindulatú nőszemély, és véletlenül került is szóba)
Ne röhögjetek ki, de ezt tényleg nem tudom hova tenni.
Azóta is mondja -akinél voltunk- hogy "milyen jó volt hogy találkoztunk és a gyerekek is milyen jól elvoltak...stb" mint MINDIG!
A gyermekem -nagyobbik- sosem volt "gáz" társaságban (sem), nem kell/ett extrán fegyelmeznem (sőt), ezért nem értem ezt a mondatot és ezért esik rosszul.
Én sem akarok rákérdezni, mert nem akarok gázt a hármunk barátságában. Nyelek aztán meglátjuk mi lesz? Vagy az ilyen barát nem is barát??? Az bánt még, ha baja van (ami egyáltalán nem látszott rajta sem velem, sem a gyerekkel szemben sem). De hogy "Jó volt mert a --- egész normális volt??? Én ilyet akkor írnék/mondanék, ha a gyerek amúgy tényleg egy nagyon rossz, kezelhetetlen fiú. Arról biztos nem, aki normálisan viselkedik.
Bocsi, hogy ilyen kérdést írtam ki, de muszáj volt valaki/kkel megosztanom, aki "pártatlan".
"Én sem akarok rákérdezni, mert nem akarok gázt a hármunk barátságában"
De hiszen maris VAN gáz a hármotok baratsagaban - és nem Te hoztad létre!
Én a tesóm gyerekére szoktam ezt mondani. :/
Pedig van nekem is, és ráadásul a tesómé sem csinál semmi extrém dolgot... Nem tudom, szeretem őket, de néha a terhemre vannak, meg attól kivagyok, mikor az enyém eltanulja a hülyeséget (az övé idősebb)
sok(k) tud lenni egyszerre a jóból annyi gyerek...
Én azt szoktam meg, hogy az enyém élénk, de nem egy ordítós gyerek, kislány. Neki meg fia van, aki nagyon hangos és vadul is sokszor - tudom, normális, mert gyerek, de nagy megkönnyebbülés, mikor elmennek. :D
De ettől még szeretem őket, és örülök ha jönnek, mert jó találkozni velük. De annak is örülök, mikor csend marad utánuk. ;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!