Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki adott már 2év köröli...

Valaki adott már 2év köröli gyerekének Oscillococcinum-ot? Pontosan mire jó?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:

igen, mi szedjük, nagyjából heti 1-et (a kisfiam és én is)

influenza megelőzésére, a szervezet öngyógyító képességét segíti elő

ezen a télen még csak egy náthánk sem volt, pedig én nagyon hajlamos vagyok a feslőlégúti megbetegedésekre

2012. febr. 29. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
A kislányom náthás kezd köhögni is.Akkor így nem érdemes adni neki ugye?Úgy értem akkor ez csak megelőzésre jó.
2012. febr. 29. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

első

nem, akkor is jó, amikor már beteg, csak akkor - ha jól tudom - óránként kell egyet bevenni (de meg kell nézni a tájékoztatót) így viszont már elég drága mulatság mert 6 db kb 1000 Ft

2012. febr. 29. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
ja meg náthára van még egy nagyon jó: a Coryzalia, én szinte csodaszernek tartom, kisfiam erős nátháját egyik pillanatról a másikra elmulasztotta, de ezt is óránként kell
2012. febr. 29. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
a fiamnak egyáltalán nem vált be,semmit sem használt
2012. febr. 29. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. febr. 29. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi is, vagyis a fiam megelőzésre használjuk. Neki tavaly november közepe óta adok heti egy tubussal, és tényleg nem szedett össze semmit, pedig egyszer én voltam egy kicsit náthás, egyszer meg az apja, de ő elég csúnyán. A fiunk viszont gond nélkül átvészelte ezt az időszakot.

Hogy célzott kezelésnél hogyan kell pontosan alkalmazni, az rajta van a tájékoztatóján, én alkalmaztam egyszer amíg szoptattam, és akkor nekem segített.

2012. febr. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!