Iszonyú O láb? Akinek a gyerekének O lába volt (elég feltűnő) tényleg kiegyenesedett? Mennyi idős korára?
Istenke beszéljen belőled:-(
Csak sajnos mióta jár, azóta egyre O-bb a lába (bocs a hülye megfogalmazásért)
szia
én 34 éves vagyok nekem kb olyan 3 éves koromig volt olyan durva o lábam, hogy nem viccelek egy labda átfért rajta ..vannak képek ...most ha figyelnék a menésemre nem lehetne észrevenni, hogy o lábam van tehát ha egyenesen állok teljesen összeér a térdem
engem is hordtak mindenhova és tényleg kinőttem ne aggódj!
A kisebbik lányomnak is iszonyú görbe (O) lába volt. Hamar elindult, még 10 hónapos sem volt teljesen, amikor már önállóan ment. Az izmai erősek voltak hozzá, viszont a csontja úgy látszik, még gyenge. Kb 14-15 hónaposan vittem ortopédiára, de ott sem mondtak mást,mint amit a házi gyerekorvos is tanácsolt. Napi 2 csepp vigantol, nyáron is maradjon legalább napi 1 csepp. Fél évvel később már látványos javulás volt. Mára (4 éves) nem látszik a görbület.
Kérdezz rá a gyerekorvosnál/ortopéd orvosnál a D vitamin adására, magadtól ne emeld az adagot azért.
Köszönöm a válaszokat!
Az ortopédián nem mondták a vigantol-t. (bár még mindig szedjük), de 3 hét múlva megyünk oltásra a gyerekorvoshoz, azért nála is rákérdezek erre.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!