Más is adja úgy a bérest gyerekének, hogy este egyben a 10 cseppet?
Figyelt kérdés
3 éves a kisfiam és gyerekorvos azt mondta,hogy kaphatja így is.Mert kicsit lehet álmosító hatása és ezért a reggeli 5 cseppet kaphatja este.2011. nov. 29. 09:26
1/2 anonim válasza:
Amikor én adtam a bérest, én is egyben adtam: 10 csepp béres 10 csepp cebion c-vel.
2/2 anonim válasza:
Én egyszer adom neki 7-10 cseppet, amennyi sikerül a c vitamin 10 cseppjével együtt, mert reggel tejet iszik, abba nem akarom csepegtetni (fura is lenne :o)) egész nap a bölcsiben van, így csak délután tudok neki olyat adni, amibe bele tudom csepegtetni (tea, narancslé stb) Szóval még ha eszembe is jutna kétszer adni sem tudnám, örülök, hogy ezt nem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!