Egy- vagy többgyerekes Kismamák! Ti kire bízzátok/bíztátok a gyerekeiteket, ha itt az idő?
Nekem van egy kisfiam, most másfél éves, és a tesó hamarosan megszületik. Mi sajnos abban a helyzetben vagyunk, hogy nem nagyon tudjuk kire bízni a kisfiunkat, mert anyósomék és a szüleim is messze laknak. (Anyósék 120 km-re, anyukámék 80 km-re.)
És Ti hogyan oldjátok meg? Vagy hogyan oldottátok meg anno? És ha hirtelen jönnek a fájások, mikor éppen a kisfiaddal vagy otthon?
Én még ebben nem vagyok "gyakorlott", jelenleg fogalmam sincs, hogy hogyan oldjam meg, bármikor jöhet a tesó.
Bátyám van, külföldön él. Az unokatesóimmal nem tartom a kapcsolatot.
Kicsit fura családnak tűnhetünk így kívülről, pedig valójában nagyon egyszerűek vagyunk. :)
Ezzel én is bajban voltam fél éve,de végül megoldódott. A Párom mamája (75 éves) és a Apósom együttesen vigyázott a két lányra- ezért így,mert apósom éjjel nem ért rá,a Dédi meg egyedül nappal nem bírt volna boltba is menni,az ovit is megjárni...
De nálam "hirtelen" indult be a szülés,még senki nem volt itt a két gyermekemen kívül,amikor rohamban kellett indulni. A Mentős kiokított,hogy ilyenkor nyugodtan hívjuk a Rendőrséget,hiszen kiskorúak lesznek egyedül. Amikor hívta a rendőrséget,akkor mondta. Mire ideértek,addigra a kapu előtt a mentőben a kicsi is felsírt már és Apósom is ide ért :-)
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!