Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés

Pénteken lázas lett a 22 hónapos kisfiam és hányt elég sokat háromszor.Majd szombaton este még lázas lett,de azóta nem,csak nagyon köhög.Tegnap adtam neki a Sinecodot és már este megint hányt.Nagyon nyügös,levert és nem eszik.A 17. foga is félig kijött neki.

Azért aggódom mert januárban is hasonló betegsége volt akkor kórházban is voltunk 5 napot(hörghurutból indult és középfül-és tüdőgyulladás lett a vége)

Az orra nem folyik,és a köhögése nem hurutos hanem száraz.

Ha valaki tud segíteni ,megköszönném.

2012. febr. 29. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen orvoshoz kellene vinni a picit
2012. febr. 29. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Dokinak kéne megmutatni, nehogy megint komolyabb végkifejlete legyen a dolognak.
2012. febr. 29. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Èn nem vagyok egy dokihoz járos, hasmenés, hányást, megfázást is már átvészeltünk orvos nélkül, de bizony én ma mindenképpen elvittem volna, ha tegnap megint hányt.
2012. febr. 29. 11:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Ma este elviszem csak az a baj hogy nem a mi dokink rendel és sorszámmal lehet menni az meg borzasztó sokáig fog tartani.Meg gondolom leráznak megint hogy ez csak egy vírus.Sajna múlt hónapban is így jártam hogy ötször vittem a gyerekorvoshoz és mindig hazaküldött,délután már a mentő vitte be a Heim Pálba kiszáradással.Utána meg már középfül-és tüdőgyulladással.
2012. febr. 29. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
oh te jo isten szegény picvi, menyjetek be most a dokihoz és kérd meg engedjenek be előre a babával!! ne várj semennyit
2012. febr. 29. 12:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt nem értem miért nem adnak akkor beutalót ,ha nem tudják mi is a pontos baja a gyereknek.
2012. febr. 29. 12:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,elviszem ma dokihoz,nehogy torokgyulladása legyen vagy valami más.Csak azt utálom hogy néznek rám mint a hülyére hogy minek viszem oda egy "kis"hányással a gyereket.
2012. febr. 29. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj hogy ezt írom, de én nem értelek. Nemrég voltatok kórházban hasonló dologgal. Én pénteken már orvoshoz vittem volna. Te meg vársz már öt napja a csodára. Megint kórházba akarsz kerülni? Én leszarom mit gondol az orvos, hogy minek viszem. Inkább 100x feleslegesen, mint egyszer ne és gond legyen. Nem is értem hogy bírod napok óta nézni a beteg gyereked. Nem normális sem a láz, sem a hányás.
2012. febr. 29. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vesz komolyan az egyik orvos akkor vidd be másikhoz, vagy ügyeletre, vagy a Heim Pálba egyenesen. Most az a kislány jutott eszembe aki meghalt az anyukája karjában mert leszarták az orvosok. Sajnos ki kell harcolni hogy komolyan vegyenek! A gyerek érdekében!
2012. febr. 29. 12:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Vidd azonnal orvoshoz!Nem este,hanem most!Pénteken lázas volt és azóta se látta orvos?Nem véletlenül hányt szegény.3-ik kérdésed legalább.Lehet undok leszek,nem tudunk neked segíteni,mert nem vagyunk orvosok.Vidd el orvoshoz,ha kell 10x,minthogy vidd kórházba,mert már nagy gond van!!!E.
2012. febr. 29. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!