Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » HELP! Folyamatosan be van...

HELP! Folyamatosan be van dugulva a kislányom orra, hiába orrcseppezem, porszívózom, nem jön semmi. Mit próbáljak még ki?

Figyelt kérdés
A 2 éves kislányom már 4 napja lázas beteg. Eleinte nagyon jól ki tudtam porszívózni az orrát, de sajnos tegnapra már sárgás sűrű lett a váladék. Kétszer voltam már vele orvosnál, tegnap is. Sterimar baby orrsprayt és Novorin orrcseppet használunk. De már ott tartunk, hogy nem jön semmi, pedig szutyorog a kicsim orra. Segítsetek legyetek szívesek, mit csináljak vele? Köszi
2012. febr. 28. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Orr-fül-gégészetre nem tudod elvinni?

Ott speciális orrcseppet kaptok,ami pár nap alatt helyrehozza.

Nekem,ha nem segít a háziorvos,amit felír mindig felhívom s azonnal kérek idpontot s.o.s.-be.

1000 ft körül van,amit ők összeállítanak s tényleg jó!

Jobbulást!

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 28. 11:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a Nasivin szokta kidugítani. Sterimar,orrszívás, orrcsepp aztán az orrcsepp után negyed órával ismét orrszívás. Ha még semmi, akkor lehet orrcseppet ismételni (orvos mondta, hogy ha nagyon nem akar kidugulni, lehet ismételni) Ha mindezek ellenére nem javul, akkor fül- orr-gégészet.
2012. febr. 28. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Lymphomyosot cseppek, homeopátiás készítmény, 2 nap alatt rendbejött.
2012. febr. 28. 11:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha 1-2 nap alatt nem sikerül változást elérni, megyünk a gégészetre. Köszi!
2012. febr. 28. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy dolgot még kipróbálhatsz. Vegyél egy inhalátort. Hideg párát fúj, és akár a Mukobene köptetőt is bele lehet tenni. 13000Ft körül van, de gyerek és felnőtt egyaránt ki tudja használni. Nekem Medel Family van, a gyogyseged.hu-n rendeltem, és amióta használjuk, fele annyi ideig tart a takonykór.
2012. febr. 28. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem leírni, hogy fiziológiás sóoldattal működik, és a sós hideg pára gyógyszer nélkül is sokat segít. 2-3 perces kezelés után csak úgy dől az orrukból a trutyi, teljesen kitisztul, és a nyálkahártyát sem irritálja.
2012. febr. 28. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg gőzölni, netán mentás illóolajat is tehetsz a vízbe, ha bírja. A vízgőz biztos megindítja. Ha nem sikerült, én elvinném gégészetre, csináljanak valamit, mielőtt arcüreg-gyulladása lesz. Szegény. Jobbulást.
2012. febr. 28. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs is már benne semmi, csak be van dagadva a nyálkahártya. Orrcseppet adj neki és kalciumot. Ártani nem árt, legfeljebb használ. Én pezsgőtablettát szoktam felezni.
2012. febr. 28. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj vele a fül-orr-gégészetre!Nekünk is ez volt a bajunk,de azért szuszogott,mert az orrmandulája meg van duzzadva.Arra írtak ki orrcseppet,de most meg fülhurutja lett abból kifolyólag,hogy be volt duzzadva az orrmandulája,szóval én elvinném a fül-orr-gégészetre hamarosan!!
2012. febr. 28. 14:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettetek, köszi!
2012. febr. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!