Hogyan viselte 2 év alatti vagy 2 év körüli gyermeked, hogy szemüveget kell hordania?
Egyebkent mitol van az, hogy ilyen pici babaknak mar baj van a szemukkel es szemuveg kell nekik? Orokoltek volna, vagy gyarilag nem minden 100%? En emlekszem, anno mikor kiderult, hogy en is rovidlato leszek, mint apam volt, mar jocskan 11-12 eves voltam. Egyertelmu, hogy orokoltem a rossz szemet, de csak kiskamasz korban jott ki rajtam. Nekem miert nem baba koromban jott ki? Ezt nem ertem.
A sok dioptrias
Sziasztok! :)
Hát nekem is fura, hogy ilyen korán ilyen erős szemüveget kapott, azért nem szokás egyébként, mert a lencse és a retina közötti táv változik, ahogy nő a gyermek, így lehet, hogy szemüveg nélkül is kiforrná magát. Ilyen erőset pláne fura.
Bocsánat a belekotyogásért, csak gondoltam leírom, miért is nem szokás ilyen erőset adni piciknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!