Mikor kezdett gyermeked elektromos fogkefét használni? Vagy mikortól tervezed?
Figyelt kérdés
Természetesen a "soha" válaszok nem érdekelnek :)2012. febr. 27. 16:14
1/6 anonim válasza:
Én magam is elektromosat használok és a fiam is.Először én mostam neki simával , de később már maga és most 5 éves és elektromosat használ.
2/6 anonim válasza:
2,5 éves koruk óta használják, a zenélős fajtát.
3/6 anonim válasza:
Az én fiam kb 1,5 éves kora óta használja. Nekünk megváltás volt, mert a sima fogkefével küzdés volt minden fogmosás. Ezt meg szereti a mai napig :) Jó találmány :))
4/6 anonim válasza:
6 évesen. De én is csak akkor vettem magamnak, és rájöttem, milyen szuper találmány (nem pedig valami újabb „úri huncutság”, ahogy addig hittem).
5/6 anonim válasza:
2.5 évesen. Ha tudom hogy ilyen jó, akkor már jóval előbb vettem volna, csak egyszerűen nem jutott eszembe, mert mi is hagyományost használunk. Sokkal jobban szeret vele fogat mosni és alaposabban.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
1 évesem fürdés után elcsente az enyémet, gondoltam, bekapcsolom, akkor megijed és visszaadja, de imádta. Ezért gondoltam, vennék neki, mert a simával neki is vannak gondjai.
2012. febr. 28. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!