3 éves kislánynak vennétek tavaszra elektromos autót vagy motort?
Nem, semmi értelme, és még veszélyes is lehet.
Vegyél neki közönsége kisbiciklit, az segiti a mozgásfejlödését, sokkal érdekesebb (az elektromosban nem kell neki majdnem semmit csináli, megy magától), meg még nagyon drága is.
Tudná hol használni? Amúgy elég drága darab, én speciel kétszer is meggondolnám. Egyrészt én jobban szeretném, ha a gyerkőc többet mozogna, inkább olyan lábbal lökdösős bicikli szerűséget vennék (fa és nincs rajta pedál). Azt nagyon szokták szeretni a gyerekek.
Na meg ha leviszed a játszóra, könnyen lehet, hogy az összes környékbeli gyerek megy vele a falnak, kerítésnek, míg a tiéd kunyizza az ő rollerjüket...
Nem !!!!
Először is drága!
Másodszor semmi értelme, főleg hogy lány szerintem nem is élvezné.
(Ismerős apuka vett a lányának a gyerek utálta nagyon ritkán ült bele... apuka használta távirányítós autónak.
mi kaptunk motort, 2,5 éves fiam fél rajta. szerintem jópofa, azért bonyolult dolog, hogy fékezni-gázt adni, lámpát kapcsolni, közben kormányozni. de ez elég gyors.
régebben sebesség váltós autója volt, azt nagyon szerette (használtan 3-4.000.-), csak sajnos el kellett adni :(
azért próbáljátok ki mielőtt vesztek. nálunk apuka quadozik, fiam is szokott vele menni, persze lassan, azt imádja, ezért gondoltuk, hogy egyedül is biztos menne. de nem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!