Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki ad a gyermekének szörpöt,...

Aki ad a gyermekének szörpöt, light-ot vagy cukrosat ad?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék: válaszokat olyanoktól várok, akik ADNAK szörpöt a gyereküknek!
2012. febr. 27. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én még nem adok, de mivel sokat foygosztam, én semmi képpen sem adnék light-ot olyat ami édesítöt tartalmaz.

én nem vagyok a teljesen cukormentes étrend híve, így lányom pl reggelente ihat egy nagy bögre hipp édes teát. és néha nap gyümölcslevet keverek vizzel.

szörp is jó dolog, ha nem egésznap azt issza megállás nélkül, de akkor mindenképpen természeteset, vagy cukorozottat, más vegyszereset inkább nem.

2012. febr. 27. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:

elsö vagyok

még annyit hogy egy normál módon elkészített szörp lényegesen kevesebb cukrot tartalmaz mint egy pohár fanta, és a fantánál több cukrot tartalmaz egy normál dobozos gyümölcslé. szóval a 3 közül a szörp tartalmazza a legkevesebb cukrot.

2012. febr. 27. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Napközben szörpöznek (is) a csemeték, csak cukrosat adok nekik.
2012. febr. 27. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Piroska bodzás szörpöt kap, imádja. Persze nem töményen, de nem is nagyon vizesen.
2012. febr. 27. 12:40
 5/14 Brigóc@ válasza:

Nálunk kap szörpöt a kisfiunk, nem energiaszegény light-eset, azok még károsabbak mint a "cukros".

Én minőségit adok neki, nem kell belőle sok és jó az íze, nagyon szereti!

Tapasztlatom szerint a Pölöskey a legjobb nekünk az a leg ízletesebb és nem hízlaló és káros!

2012. febr. 27. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Férjem nagy szörpös, ő a Piroskát issza, abból kap néha a fiam is. Édesítőszereset nem adnék.
2012. febr. 27. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
1,5 éves korától cukros citromos fekete vagy gyümölcs teát iszik, illetve Piroska, Szobi szörpöt
2012. febr. 27. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Piroska szörpöt iszik az én fiam is.
2012. febr. 27. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
4 éves lányom iszik szörpöt, most a Piroskát, nyáron majd én csinálok, de csak cukrosat, azzal szerintem kevesebbet ártok. Napi 1 pohárral iszik általában.
2012. febr. 27. 13:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Sió szörpöt isznak néha a gyerekeim.
2012. febr. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!