Aki ad a gyermekének szörpöt, light-ot vagy cukrosat ad?
én még nem adok, de mivel sokat foygosztam, én semmi képpen sem adnék light-ot olyat ami édesítöt tartalmaz.
én nem vagyok a teljesen cukormentes étrend híve, így lányom pl reggelente ihat egy nagy bögre hipp édes teát. és néha nap gyümölcslevet keverek vizzel.
szörp is jó dolog, ha nem egésznap azt issza megállás nélkül, de akkor mindenképpen természeteset, vagy cukorozottat, más vegyszereset inkább nem.
elsö vagyok
még annyit hogy egy normál módon elkészített szörp lényegesen kevesebb cukrot tartalmaz mint egy pohár fanta, és a fantánál több cukrot tartalmaz egy normál dobozos gyümölcslé. szóval a 3 közül a szörp tartalmazza a legkevesebb cukrot.
Nálunk kap szörpöt a kisfiunk, nem energiaszegény light-eset, azok még károsabbak mint a "cukros".
Én minőségit adok neki, nem kell belőle sok és jó az íze, nagyon szereti!
Tapasztlatom szerint a Pölöskey a legjobb nekünk az a leg ízletesebb és nem hízlaló és káros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!