Valaki vett a gyermekének ilyet teknőst? Szeretitek? Érdemes lenne megrendelni?
Van hozzá hálózati adapter,szerintem tök jó.De félek hogy nem fog tetszeni a gyereknek és csak kidobom a pénzt.
Te ismered a gyereked.
Az enyém pl. 3 éves koráig semmit nem volt hajlandó megérinteni, ami plüss vagy más szőrrel borított játék volt... :o)
Nekünk van 20 hónapos a kisfiam és imádja!Nem alszik addig amíg nincs bekapcsolva!:)
A Cora-ban is lehet kapni, az ott gyűjtött pontokért lehet beváltani.
A kisebbikem kapta, amikor 19 hónapos volt. Neki is és a nagytesónak is nagyon tetszik, és megmondom őszintén, férjemnek és nekem is:)
Nálunk a plafon és a ferdefal lambériás, de ott is szuperül látszanak a csillagok.
Nyár óta minden este használva van, amíg magától ki nem kapcsol és csak 1szer kellett elemet cserélni. A mienkhez nem volt adapter, én azt nem tartom jó ötletnek, bár az enyémek már ki be mászkálnak az ágyból és szerelnek mindent.
Nézz körül teszveszen és vaterán, többen szokták árulni, és van, aki jóval olcsóbban!
Nem tudom, miért kellett lepontozni, de aki megtette legyen vele boldog.
Mint írtam, mi az obiban vettük, ahhoz is van adapter. Ennyiért nem éri meg, ugyanilyet több helyen is kapsz olcsóbban. Most pl. a Decathlonban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!